Zijn er ook pantys die minder snel kapot gaan?

Ik draag vrij vaak een panty voor mijn werk maar ook prive. Nu is het zo dat ik heel vaak een ladder heb. Zijn er bepaalde merken en soorten die minder snel kapot gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sinds een test bij Kassa of een dergelijk programma, alweer járen terug, heb ik mijn vaste merk gevonden. Wat bleek: de panty's van de Zeeman waren beduidend sterker dan die van menig bekend merk. Ik draag de dunste glanzende variant (geen mousse), ze zitten in een plat pakje, niet in een doosje. En ik heb inderdaad nog maar heel zelden een ladder. En als bonus: als je er toch een keer één stuktrekt, is dat geen ramp, want ze zijn zo vriendelijk geprijst dat je 10 of wel 15 panty's kunt kopen voor de prijs van één merkpanty.

Ja, des te hogere 'Den', des te sterker de panty is. En des te duurder

Hoe meer Den hoe dikker de stof is. Je zou bijv. ook een mallot kunnen kopen die niet zo dik is en je er je benen nog doorheen kan zien. Die zal wellicht sterker zijn dan een panty.

je kan ook tijdens het aantrekken katoenen handschoenen aantrekken dat voorkomt haaltjes en een ladder vaak ziet een dikkere panty er gelijk uit als een steunkous

Maak je handen nat, verzorg je voeten en nagels, trek ze rustig en met beleid aan, koop handschoentjes. Kunert heeft hele mooie stevige van 10-20 denier.

Ik draag standaard 60 denier panty's van de Hema en die zijn bijna niet stuk te krijgen. Soms doe ik er wel een jaar mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100