is het dagelijks dragen van pantys, maillots leggings slecht?

ik draag voor mijn werk bijna dagelijks een panty. Ook met dit warme weer. Als het kouder wordt, draag ik dikke pantys of maillots. Kan het kwaad als je dit dagelijks draagt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geen probleem. Een panty ademt voldoende. Wel lekker als je hem na je werk uitdoet.

Nee, kan absoluut geen kwaad. Het enige wat het doet is ervoor zorgen dat je iedere dag verzorgd op je werk verschijnt...

Het grootste gevaar hiervan is dat je zweetvoeten zou kunnen krijgen, net als overigens iedereen die dagelijks in gesloten schoenen loopt. De oplossing hiervoor is simpel: trek schoenen en panty uit als je thuiskomt van je werk, en loop thuis liefst op blote voeten. Dan kunnen je voeten voldoende ademen.

Het is niet 100% goed voor je benen en voeten. Als je het langer dan een dag draagt, begint het soms te jeuken op den duur. Er komt dan te weinig zuurstof door. Probeer maar eens met een maillot te slapen. Midden in de nacht zul je het vast uit willen.

slecht is het waarschijnlijk niet. wel geeft het mij een verstikkend gevoel altijd blij zo'n onding met nooit de juiste pasvorm weer uit te kunnen doen. in de winter draag ik een lange -heren- onderbroek of losse legging voor de warmte. liefst van katoen. met een klein beetje kunststof kan ik nog uit de voeten. zomers kan alles heerlijk lucht krijgen. heerlijk.

Nee, anders hadden de Viva en de Margriet er wel bol van gestaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100