Zijn cowboylaarsen "not done" op een bruiloft?

Ik twijfel erg het is voor onder een cocktailjurkje. Standaard bruiloft. Wel eerlijk zijn met je mening; draag waar je je lekker bij voelt heb ik niets aan, sorry!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onder een cocktailjurkje laarzen? Nee, dat is not done, maar das mijn bescheiden mening. Als het nou een winterjurkje is, ja dan kan het uitermate goed, maar onder een cocktailjurkje draag je leuke pumps met een klein hakje, niet te overdreven. Toegevoegd na 7 minuten: mmmm, hebben de uitzendingen die mijn vrouw kijkt van sommige modeprogramma's toch onbewust een enigszins modebewuste mijnheer van me gemaakt...Ik denk dat ik haar maar ga abonneren op 'Poker Channel' ;-)))

Nee, echt niet doen, op een bruiloft draag je toch een hakschoen of een leuk ander vlot schoentje maar echt geen cowboylaarsen.

Je draagt toch ook geen hoge hakken onder een overall? Niet doen dus

Definetly NOT done! Draag onder een cocktail jurkje leuke pumps maar echt geen cowboy laarzen en het is nogwel EEN BRUILOFT...

Ik vind dat het wel kan. Maar dan moeten de laarzen wel bij het jurkje passen. Kijk hier maar eens naar wat voorbeelden: http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://vintagecowboyboots.info/wp-content/uploads/2009/09/shop-cowboy-boots.jpg&imgrefurl=http://forum.viva.nl/forum/list_message/4450827&usg=__ZSEAXzT8aGEUs9bWtKJWRaMmFfg=&h=300&w=435&sz=169&hl=nl&start=61&um=1&itbs=1&tbnid=Il1HlxhTxse6XM:&tbnh=87&tbnw=126&prev=/images%3Fq%3Dcowboylaarzen%26start%3D54%26um%3D1%26hl%3Dnl%26sa%3DN%26rlz%3D1W1GPEA_nl%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1

Het is nogal ongebruikelijk en als je het dan doet vestig je wel erg veel aandacht op jezelf.

Ha, die Annswers; Als er geen dresscode op de uitnodiging vermeld staat en je niet iets draagt waarmee je het bruispaar of andere gasten schoffeert zou ik zeggen: ga lekker je gang, maar wees voorbereid op vreemde reacties en opmerkingen.

Nee,wel als je een broek zou dragen,maar onder een cocktailjurkje staat het een beetje aso.

Het kan opzich wel onder een cocktailjurkje, maar op een bruiloft zou ik het niet doen. Op een bruiloft doe je meestal wat 'luchtigere' dingen aan, zoals ballerina's, sandaaltjes of pumps.

Dat ligt eraan. Hebben de bruid en bruidegom een dresscode aangegeven dan is het inderdaad not done om je er dan niet enigzins aan te houden. Cowboylaarzen zijn wel heel erg casual. En op bruiloften wordt er normaal gesproken verwacht dat men zich netjes kleed. Dus bij deze zeg ik 'not done'. Maar jij kan dit natuurlijk beter aanvoelen. Wat voor soort mensen zijn het die op de bruiloft komen bijvoorbeeld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100