Wie heeft er tips om er jeugdiger uit te zien?

Kom net van de tandarts die mijn tanen heeft schoongemaakt. Het valt me op dat ik er meteen jonger uit zie met zo'n witte smile! Weet iemand nog meer van dat soort trucjes?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ander kapsel. Zeker met langer sluik haar wil een korter kapsel wel een verschil maken.

Vorige week heb ik mijn wenkbrauwen geepileerd, zelf gedaan (is echt goed te doen) en ik moet zeggen dat ik er een betere uitstraling door gekregen heb, en er jeugdiger uitzie. Je kunt het ook laten doen, maar zelf doen mbv internet (gewoon even googelen) kan ook.

Zo natuurlijk mogelijk blijven zonder dikke lagen make-up. Een accentje van make-up om je ogen mooier en of groter te doen lijken of een klein beetje gloss op je lippen doen al wonderen. Misschien een ander model in je haar. Voor de rest jezelf blijven en veel lachen, lachen houdt je jonger dan kniezen of chagrijnig zijn.

Niet roken, gezond eten, zorgen voor niet te veel overgewicht, matig met alcohol. Al deze dingen zorgen ervoor dat je huid er gezond en mooi uit blijft zien. Mocht je met het verstrijken van de jaren, toch nog een wat verouderde huid krijgen, kun je altijd nog een bezoek brengen aan Robert Schoemacher :-)

Zorgen dat je nooit een kunstgebit nodig hebt. Niets veroudert een gezicht meer dan zo'n kunstlach met veel te grote, witte of zwevende (..) tanden in een schrompelend gelaat. Ach..en verder ook niet veel kunstgrepen toepassen. het wordt er alleen maar erger van (zie die strakke, onechte tronie van Smit Kroes of die kampioen operaties uit Baarn (naam kwijt) of die geweldige zangeres Vanessa, of de overmatig geschminkte van hoe heet ze ook weer, ik geloof Paay) dat is toch te ranzig voor woorden. Blijf bij jezelf en bij je leeftijd. Eerlijk duurt echt het langst. Nep jong is ten diepste griezelig oud..

Jeugdiger uitzien is een gevoel wat je moet hebben. Op de tv hebben ze het over: je echte leeftijd. Als jij lekker in je vel zit, dan straal je en zie je er jonger uit. Dus zorg dat jij lekker gezond bent en weinig zorgen hebt, zodat je lekker in je vel zit. Dat heb jij het gevoel dat jij er jonger uitziet.

goed zijn voor jezelf! gezond eten, goede nacht rust, veel water drinken regelmatig naar de kapper, en overdag een goede dag creme gebruiken je hebt ze ook met een tintje niet veel make up maar lekker natuurlijk, lipglosje zo voel en blijf je jeugdig

Tips om er jonger uit te zien: http://beauty.rubriek.nl/modeschoonheid/jonger.php

klisma-kuurtje! Toegevoegd na 1 minuut: in combinatie met sapvasten! (zonnebloemextract werkt extra revitaliserend!) Moet jij eens kijken!

Je kijkt je ogen uit op-Ontdek uw beste ik!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100