Hoe voorkom ik snelle slijtage broeken bovenbenen?

Na drie keer dragen heb ik al slijtageplekken bij mijn dijen. Ik draag de juiste maat, zit niet te strak. Ik heb probleem bij meerdere merken.
Ik hoop op een oplossing, ik koop me arm aan broeken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit probleem is meestal het geval als je dijen elkaar raken in zit -en/of loopstand. Het is pure slijtage, die niet voorkomt bij je kuiten bijvoorbeeld. Hoe kun je dit voorkomen? Het simpele antwoord is niet leuk: afvallen! Afvallen kun je op meerdere manieren bereiken. Het ligt aan de oorzaak van de omvang van je bovenbenen. Je kunt beter/anders gaan eten, meer bewegen, sporten of beide. De snelste manier om er achter te komen waar het aan ligt , is langs gaan bij een diëtiste en met deze een goed .....eet... regime opstellen. Dit is geen diëet , maar eerder bekijken waar bij jou de minpuntjes zitten, zoals onbedoelde calorieën eten op snackmomenten. Of 's avonds als je ineens honger hebt en iets lekkers snackt. Het kan dat je daarmee al een eind komt, maar meer bewegen is ook vaak een punt. Ga je altijd met het OV dan zou je voorlopig eens de fiets moeten nemen elke dag : DAT is bewegen en ook nog eens dagelijks. Als dat niet kan [afstanden] is er de mogelijkheid van sport. Kies iets wat je leuk vindt, heel belangrijk, het moet geen plicht zijn maar plezier. ANTWOORD Anders/beter eten en bewegen/sporten is het antwoord. Daarmee kun je andere dijen krijgen. Let op: neem met een centimeter de omvang en schrijf die op voordat je begint , ook al val je soms niet af, je verliest dan wel centimeters ... heel belangrijk als motivatie op zulke momenten. Succes ermee! Toegevoegd na 3 uur: Vriendinnen van mij hadden hele slanke bovenbenen. Als je iets wilt bereiken is verstandig/gezond/anders eten en meer bewegen/sporten de oplossing. >>Gericht trainen op die bovenbenen is natuurlijk altijd mogelijk<< Daar zijn speciale oefeningen voor, maar of dat veel verschil maakt met dagelijks te fietsen ... Dagelijks fietsen zou ik zeker aanraden, maar als je dat niet lukt en ook sporten geen optie is, kun je altijd nog spinnen in de sportschool... lang trainen dus, kilometers maken.. Toegevoegd na 1 maand: Laat ik nou een artikel tegen komen over sporten die het beste zijn om slanke dijen te kweken : joggen zwemmen dansen pilates touwtje springen Hoop dat je er iets aan hebt.

Bronnen:
http://www.libelle.nl/actueel/sporten-slanke-dijen

Dit kan het geval zijn als je ongemerkt vaak tegen dingen aan schuurt met je dijen. Ook heeft het natuurlijk te maken met de broek: koop broeken van goede kwaliteit. Dat betekent niet meteen een broek van 200 euro maar van een broek rond de 50 euro kan je wel een goede kwaliteit verwachten. Koop zeker geen broeken van onder de 12 euro, sommige winkels kun je dus beter vermijden (ik hoop dat je weet welke ik bedoel... ). Bij deze broeken is de kans groot dat ze gemaakt zijn door middel van kinderarbeid, ook zijn deze broeken duidelijk van slechtere kwaliteit. Als je een broek koopt kun je ook op speciale bewerkte plekken letten. Sommige broeken hebben plekken die een soort van ‘geschuurt’ zijn om wat lichtere plekken te krijgen, broeken die dit en dus wat lichtere dunne plekken bij de dijen hebben kan je beter vermijden. Lichtere plekken hoeven dit trouwens niet perse te zijn aangezien er ook andere methoden te zijn om plekken lichter te maken. Succes!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100