Verkoopt de Primark op dit moment onesies?

Ik hoorde dat er bij de Primark soms goedkope onesies te koop zijn, alleen er is er geen bij mij in de buurt. Primark heeft geen webshop, dus weet iemand of ze nu te koop zijn bij de Primark?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik heb vorige week een onesie gekocht bij de primark. Voor zover ik weet liggen ze er altijd wel in de winter, in ieder filiaal.

De primark heeft inderdaad goedkope onesies maar omdat er bij mij ook geen in de buurt zit heb ik die van mij online besteld. Ik heb nu al 2x besteld bij onesieskopen.nl. Daar hebben ze een heel groot aanbod. Iets duurder dan de primark maar ben tevreden over de prijs/kwaliteit.

Bronnen:
https://www.onesieskopen.nl/

Normaal gezien wel. Onesies zijn namelijk altijd snel uitverkocht. Wat ik altijd doe als ik iets wil weten, is gewoon bellen naar de winkel en vragen of het nog in de winkel is :-) Ik weet niet waar de dichtsbijzijde primark is? Hopelijk vind je er nog ééntje! :) Je kan ook altijd online eens kijken. Toegevoegd na 1 minuut: Je kan ze ook op de primark online bestellen http://www.primarkonesies.com/?gclid=CjwKEAiAova1BRDS15OXjcug_FMSJACWNAKZMZDDxvZyQtOEFeTpAqnEmcFrfofR5zHc1NdqvRm5MxoCG0_w_wcB

Primark heeft altijd Onesies te koop, de collectie verandert maandelijks. Mocht je inspiratie nodig hebben, ik heb nog in de bron een YouTube video geplaatst met 100 verschillende soorten Onesies :) Succes ermee, zelf heb ik een kangoeroe.

Bronnen:
https://m.youtube.com/watch?v=9cfsTcR9uGY

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100