Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Zijn er 18XL shirts te koop?

Zijn er ergens op aarde tshirts in de maat 18XL te koop? En zo ja welke? En zo nee, wat is dan het grootste shirt dat verkocht wordt in hoeveel keer extra large?

8 jaar geleden
in: Mode
1.1K
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
De grootste die ik kan vinden is tot maat 60 (x-two)
Er vanuitgaande dat maat 44 XL is, dan is 46 2XL, dan zou 60 9XL zijn. https://nl.x-two.com/?gclid=CP7yqo3RqMYCFWHHtAodOdUHpg http://www.bigmensfashion.nl/?gclid=CL-m6P3QqMYCFQHkwgodnXcELQ

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

De all-size web winkel gaat tot maat 8 XL.

http://allsize-webwinkel.nl/shirts?gclid=CKHL-7O7qcYCFSUOwwodR4IBmQm:
Over het algemeen laat plus size mode heel wat te wensen over. Maar gelukkig kunt u altijd terecht op Allsize-webwinkel.nl! Wij bieden tijdloze en kwalitatief hoogwaardige herenkleding voor de moderne man met een maatje meer. Neemt u eens een kijkje in het actuele aanbod! We hebben polo's, t-shirts en shirts met korte en lange mouwenverkrijgbaar in diverse kleuren, leverbaar in de maten XL tot en met 8XL.

Toegevoegd na 2 minuten:
http://www.bigshirts4bigmen.nl Gaat ook tot 8 XL

Toegevoegd na 8 minuten:
Tot 9 XL : http://www.herenmode-grote-maten.nl/kleding/grote-maten-overhemden/

Toegevoegd na 9 minuten:
Tot 10 XL : http://nl.aliexpress.com/store/product/Super-Plus-Size-5XL-6XL-7XL-8XL-9XL-10XL-Custom-Made-mens-white-down-jacket-thicken/939342_2006738541.html
(Lees meer...)
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding