Hoe maak je (makkelijk) je navel proper?

Toegevoegd na 5 minuten:
Ik bedoel echt de binnenkant van de navel.

Toegevoegd na 16 uur:
Ik bedoel inderdaad in het kuiltje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk, en dát kan nou weer WEL heel goed met een wattenstaafje ; zijn die dingen toch nog ergens goed voor. Je hoeft niet bang te zijn dat je het vuil verder naar binnen duwt ofzo. Het makkelijkste kun je met een beetje bodylotion of babyolie op het wattenstafje werken, om het eventueel wat vastgekoekte vuil los te maken en te kunnen verwijderen. Het vuil in de navel is meestal afkomstig van pluisjes van kleding, en geen echt 'smerig' vuil ofzo. Het komt ook vrij makkelijk los. Als je een heel diepe navel hebt kan dat wel eens lastig of zelfs een beetje gevoelig zijn, maar met een wattenstaafje kun je overal goed bij en richt je geen schade aan. Het is echter lang niet elke bad/douchebeurt echt nodig ; meestal is gewoon je helemaal wassen voldoende om het te verhelpen of zelfs te voorkomen.

gewoon flink onder de douche

Een lang bad nemen met veel badolie erin en dan met een washandje schoonpoetsen neem ik aan.

Stap 1: onder de douche stappen. Stap 2: je navel wassen. Stap 3: de boel goed afdrogen.

Inderdaad is een douche of bad natuurlijk het beste. Makkelijk/snelste: wat mijn moeder vroegerals tip gaf.. was met een wattenstaafje 't schoonmaken omdat een washandje niet altijd overal bij kwam. Maar ik vond dat nooit echt een prettig gevoel dus nee.. Ga maar lekker douchen of in bad! ;)

Met een wattenstaafje (oorstokje)

douchekop op dunne sterke straal zetten en jouw navel flink schoonspuiten. Goed inzepen.

eerst met een wattenschijfje met water en zeep goed afdrogen met een puntje handdoek

Gewoon lekker uitpulken......

Handen inzepen onder de douche, navel met je vinger schoonmaken, en goed uitspoelen met de douchekop, want opgedroogde zeepresten ruiken op den duur ook niet lekker denk ik

Met een wattenstaafje met wat babyolie goed reinigen. Let wel op even goed uitspoelen omdat er juist kledingpluisjes aan die vettigheid blijven kleven als dit blijft zitten en is de cirkel weer rond

Ga in bad, zodat het zacht wordt, en zet dan een harde douchestraal op je navel zodat het goed schoon kan spoelen zonder dat je de huid beschadigt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100