Wie kent een goede zelfbruiner?

Ik zoek niet zo'n dure zelfbruiner. Heb al eens wat geprobeert, maar het wordt altijd gelig/bruin, niet mooi dus. Weet iemand wel een goede?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een potje D.S. werkt goed je wordt er goed bruin door

Ik heb goede ervaringen met de lichaamsbruiner van Clinique (smeer hem trouwens ook op m'n gezicht, als ik er grauwig uitzie...)

Met die van Dove heb ik goede ervaringen Bij Action zijn ze veel goedkoper, dan bij de normale drogisterij!

Bronnen:
http://www.action.nl
http://www.dove.com/nl_nl/nl_nl/index.html

Zonnebruin...zit in capsules dus geen gesmeer.

Ik gebruik altijd spray, die vlekt niet en wordt veel egaler. Ik heb vorig jaar in de zomer een voorraadje Nivea sun ingeslagen, en die werkt prima. Mijn ervaring is wel dat de kleur mooier wordt op een ietwat gebruinde huid. Ik weet niet hoe licht of hoe donker je huid is, maar je zou eens kunnen testen of de kleur mooier wordt na 1 of 2x zonnebank of zon.

Ik vind die van het Kruidvat huismerk super! Die gebruik ik voor mijn lichaam. Nivea Sun Touch gebruik ik voor mijn gezicht, maar kan voor gezicht én lichaam.

Ik gebruik al jaren 'Garnier Ambre Solaire', een fijnnevelige spray die niet vlekt en snel droogt. Hoofdzakelijk voor mijn hals/decolletee omdat die het bleekst is. Ik ben blond en heb een lichte huid. Hij wordt bij mij niet geel maar is heel natuurlijk. Niemand heeft het ooit opgemerkt. Dove, die ook al staat aangegeven, werd bij mij ook niet geel, ik ben alleen allergisch tegen iets in Dove Ik krijg bij alle Dove producten jeuk en uitslag. Dit is bij iederen gelukkig weer anders.

Alle getinte bodylotions zijn goed, Dove, Nivea, of Kruidvat. Maar ze geven allemaal een beetje een gelige bruintint. Dat komt omdat ze allemaal dezelfde werkzame stof bevatten. Je zou een trucje kunnen toepassen, door een echte zelfbruiner te mengen met beetje roodbruin gekleurde dagcrème. Je kunt dan meteen goed zien of je het mooi gelijkmatig verdeeld hebt. Je moet het wel even goed laten intrekken.

AH bodylotion, zelf bruiner. Niet duur en zeer goed. Ook erg goed uitsmeerbaar! Geen vlekken! Wordt egaal en langzaam bruin wanneer jij je elke dag je insmeert. Toegevoegd na 3 minuten: Zij hebben ze voor de blanke en donkere huid, voor de donkere huid; geeft een mooiere teint als voor de blanke huid óp een blanke huid.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100