Is er een website/programma waar je jezelf (op eigen foto) een complete metamorfose/make-over kunt geven (haar, kleding, make-up)?

Toegevoegd na 7 uur:
Een foto bewerken kan op diverse manieren (in bvb PhotoShop) en er zijn veel sites te vinden waar je je eigen foto kunt oploaden en dan je haar en make-up kunt bewerken of andere stijlen kunt uitproberen , maar ik zoek juist een programma waarmee je ook diverse outfits/jurken/broeken/tops/schoenen kunt 'passen'. En waarbij je ook je EIGEN FOTO kunt gebruiken, dus geen getekende barbie of ander model.
Wie heeft goede tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou het met photoshop kunnen doen, het nadeel hiervan is is dat je plaatjes moet vinden die je als het ware over jezelf kan heen leggen, er zijn hier wel tutorials voor te vinden op YouTube.

Er zijn een hoop websites waar je dit kunt doen. Je moet dan een foto van jezelf uploaden met een neutrale achtergrond en dan kun je kiezen uit verschillen kapsels, makeup, accesoires, enz. Een voorbeeld is http://www.dailymakeover.com/virtual-makeover/ Maar je kunt er veel meer vinden door te googlen op 'virtual makeover' of 'virtual online makeover'. Succes!

Taaz.com is een website waar je jezelf geheel kunt bewerken.

Bronnen:
http://michaelkorslaarzen.nl
http://onesiekopen.eu/

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100