Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan ik een shirt kopen met diep uitgesneden armsgaten?

Ik ben op zoek naar een shirt in het model van de Jack Daniels tanktops, dus met hele diepe uitgesneden armsgaten. Het liefste wit, ik wil hem zelf bedrukken. Ik kan nergens zo'n shirtje vinden, heeft iemand een idee?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Mode
2.6K
Antoni
11 jaar geleden
Weet je misschien de naam van zo'n shirt? Ik vond tot nu toe alleen de naam "muscle shirt", maar ben er niet helemaal zeker van of die juist is. En die naam is Engels; er zal toch ook wel een Nederlandse term voor dat soort shirts bestaan, lijkt mij!
Antoni
11 jaar geleden
Hier vind je tips van een aantal kopers: http://forum.ellegirl.nl/showthread.php?607335-shirts-met-lage-armsgaten-waar Het zijn wel gegevens uit 2010. Op die site worden ze "drop armhole vests" genoemd door één van de kopers. Ook Engels!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Op deze website http://www.hm.com/nl/product/08337?article=08337-B van H&M vind je een top van tricot met afgeknipte mouwen.
(Lees meer...)
Antoni
11 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Koop er een op eBay, bijvoorbeeld deze http://www.ebay.com/itm/Womens-Top-Ladies-Jack-Daniels-Print-Vest-Casual-T-Shirt-Sleeve-Less-Stretch-JD-/370745886027?pt=UK_Women_s_Tops_Shirts&var=&hash=item950699a8a9 en zelf inknippen. Dat heeft het meisje op de foto ook gedaan denk ik.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding