Hoe kan ik het beste mijn haar fohnen?

Ik heb half lang haar met slag. Als het fohn dan zit het prima, doe er mousse in, maar na 10 min kakt het altijd in bij mij. Is er een tip hoe beste model kan fohnen? Is het handig om eerste de onderkant te fohnen en dan pas de bovenkant?

Toegevoegd na 51 minuten:
nee ik heb geen dik en zwaar haar maar fijn maar veel haar.

Toegevoegd na 2 uur:
Kan ik het het beste met een borstel fohnen of hoe doe ik dat met mijn slagen?? Want die krijgen toch de overhand. Ook als ik zweet dan zit het er zo weer in.

Weet jij het antwoord?

/2500

Laag na laag, van onder naar boven geeft bij mij het beste resultaat. De föhn niet te warm.

Waarschijnlijk is je haar zwaar en dik, waardoor het snel inzakt. Om een langduriger resultaat te krijgen zul je je moeten wenden tot zwaardere middelen. Dus gebruik een betere mouse (professioneel) of een lak. Wat bij mij goed werkt is wax voor het föhnen opbrengen en dan föhnen. Wat ook helpt is bij de kapper de volgende keer je lagen er beter in te laten knippen of het te laten uitdunnen.

Met je hoofd ondersteboven hangen, en dan aan de onderkant beginnen.

gebruik best een stijltang enja doe het per lok van beneden naar boven veel succes

Ik neem aan dat je je haar stijl wilt hebben. Het beste kun je je haar gewoon droog fohnen met een beetje mousse. Daarna nog even stylen met de stijltang. Spuit voor het stijlen van een lok even wat haarspray. Niet schrikken als er rook vanaf komt dat is het verdampen van de spray maar het blijft wel goed zitten!

Eerst mousse er in en dan fohnen dit zorg meer voor volume. Wel onder het fohnen met een borstel het model er in kamen wat je graag zou willen zien. In ieder geval succes met het uitproberen!

Voor een precies stijle look, stijltang gebruiken. Je kunt ook een speciale borstel kopen met haartjes en dan borstelen + fohnen tegelijk. Voor meer volume moet je je haar ondersteboven fohnen. Je kunt ook een volume hairspray gebruiken. Na het fohnen je haar insprayen met haarspray (voor meer volume ondersteboven sprayen). Je kunt ook een wax proberen, maar daar word je haar wel vettig van. Fohnen blijft niet altijd lang zitten, zakt bij de meeste wel in.. Misschien is het handig om gewoon een extra sterke hairspray te gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100