Mijn dure zwarte teenslippers geven af, is hier wat aan te doen?

Ik heb dure teenslippers van Reef gekocht, omdat ik altijd last van mijn voeten heb. Hiervoor had ik gewoon goedkope, maar die gaven altijd af, pikzwarte voeten dus. Heb ik deze net een dagje aan, zit ik weer met hetzelfde probleem!!! Heeft iemand een idee wat ik hier tegen kan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij een goede schoenmaker kun je een busje kleurfix kopen Dat is daar speciaal voor Het word ook onder andere namen verkocht Inspuiten en laten drogen Sucses!

Ik neem aan dat het leren slippers zijn, aangezien leer vaak afgeeft. Die slippers zijn gemaakt van looi. Vroeger werd er een bestanddeel ingedaan dat afgeven moest voorkomen. Maar door de wetten die er tegenwoordig zijn mag dit niet meer gebruikt worden. Daarom geven je slippers af. Ben bang dat er niet veel tegen te doen is.

Schoonmaken en ontvetten met een sopje van afwasmiddel of een ontvetter. Nadat het goed droog is vervolgens inwrijven met talkpoeder. Dit inwrijven met talkpoeder vervolgens nog regelmatig herhalen tijdens het dragen van de teenslippers.

Witte sokken aan doen! Dan blijven je voeten schoon

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100