hallo, ik heb een trui op internet besteld maar nu blijkt dat ie (iets) te groot is en wil hem daarom wat laten krimpen hoe kan ik dat het beste doen?

de trui bestaat voor 65% uit polyester en voor 35% uit katoen alvast bedankt voor de antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Iets warmer wassen en dan eventueel in de droger,maar probeer eerst wat warmer te wassen en zo te drogen,is je trui dan nog te ruim,dan kun je de trui nog een keer wassen en in de droger doen.

In de droger doen wil kleding nog wel eens laten krimpen. Als je geluk hebt, want meestal gebeurt het alleen met dingen waarbij je het niet wil ;-)

Dit zal niet lukken, het katoen zal krimpen en de polyester niet, waardoor je een raar truitje overhoudt. Katoen krimpt inderdaad bij te heet wassen en in de droger.

gaat niet goed lukken ivm de materiaal, misschien kun je het nog ruilen en terug sturen.

Mocht het toch lukken om hem te laten krimpen door het wassen of te drogen dan hou je waarschijnlijk een plank over wat de trui gaat vervilten en wordt daar door hard Ik zou proberen hem terug te brengen

Of niet krimpen als je bang bent dat het mis gaat bijvoorbeeld te veel krimp, stel dan heb je een babytruitje, en kijken of je het anders kan combineren met leggings, panty's, zodat het wel staat.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100