Hoe kan ik het best mijn neusharen verwijderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met een neusharentrimmer... Toegevoegd na 15 minuten: Ik doe meestal ouderwets trekken, tussen duim en wijsvinger... Moet er alleen altijd van niezen... proost!

met een trimmertje of met een klein schaartje.

Gewoon weghalen met een pincet. Geeft een paar tranen (door het gevoel in de haarwortels ) maar dat is toch ook wel lekker...

Voor definitief kun je ze laten weg-epileren. Da's erg pijnlijk, maar je bent er wel voor de rest van je leven vanaf. Wil je dat niet, dan zul je ze steeds opnieuw moeten verwijderen. Er zijn neusharentrimmers, maar die zijn meestal niet scherp genoeg. Daardoor rukken ze de haren half af. Ook dat is dus redelijk onaangenaam. Net niet zo erg als epileren, maar epileren is eenmalig, en dat gedoe met de neusharentrimmer komt steeds opnieuw terug. Daarom ga ik zelf voor het schaartje. Wel heel voorzichtig zijn natuurlijk. Mocht je toch voor de neusharentrimmer gaan: die kun je kopen bij de grotere kapperszaken, en bij een aantal zaken voor huishoudelijk grut, zoals Blokker, Kruidvat of Etos. De meeste neusharentrimmers zijn ook geschikt als oorharentrimmers.

Die haartjes zitten er niet voor niets. Ze filteren de lucht die je inademt en verwarmen voor, dus niet weghalen en zeker niet epileren. Ik knip ze bij mijn man altijd weg met een nagelschaartje, als ze weer zichtbaar worden. Zelf heb ik hier geen last van omdat ze bij mij niet naar buiten komen.

Waxen...........? Kijk en huiver via onderstaande link..

Heel kort een aansteker eronder houden, de haartjes verschroeien eerder als dat het pijn gaat doen. Let er wel op dat je niet door je neus inademt als je dit doet.

Ik zelf gebruik deze Het werkt zeer goed. geen pijn enz Je kan ook gewoon bij de marskramer halen. succes.!

Bronnen:
http://www.nlstore.nl/shop2/ShopExd.asp?Id...

Met een (electrisch) trimmetje. Ga nooit met een pincet of met je vingers neusharen uittrekken,daar kun je lelijke onstekingen van krijgen!

Het beste is epileren. Ga je scheren dan worden ze steeds stugger en langer..

De trimmer van het kruidvat is prima, laatst eens op tv gezien dat er ook neushaar geharst werd aiiii lijkt me niet zo'n tof idee... een dot hete hars in je neus en er lekker hard uittrekken

Ik als Hairstylist kom dit vaak tegen. Ik vind dat je de langere haren voorzichtig met een kleine baard schaar(klein schaartje met een bolletje aan de punt,dat je je zelf niet kunt verwonden tijdens het knippen)of een klein nagelschaartje(wel scherp puntje, dus voorzichtigheid geboden!)moet weg knippen. De haartjes in de neus hebben de functie stofdeeltjes en vuil tegen te houden. Net als wenkbrauwen en haren op het lichaam hebben deze allen een beschermende functie. succes! www.jackybarber.com

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100