Hoe weet je dat een rokje te kort is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik lees in de meeste antwoorden dat je de string niet mag zien. En dit dan? Zijn geen doorkijkrokken, maar prints. Een hit in Japan (en wat mij betreft binnenkort ook in Nederland)

Als het begint te tochten? :p Voor mannen is het nooit te kort (nuja nooit).

Als 't rokje korter is dan waar 't slipje eindigt.

Zodra je je er ongemakkelijk in voelt.

Als er opeens heel veel bouwvakkers naar je fluiten.

Welke situatie? Over het algemeen: net boven de knieeën zit je meestal goed. Als je bukt en men kan je string zien, dan weet je zeker dat 'ie te kort is. Als je na iedere meter struikelt zou hij zomaar eens te lang kunnen zijn.

Die situatie komt in de praktijk niet voor. Eerder te lang...

Als je onderbroek en meer niet zichtbaar is, heb ik er als homo geen problemen mee ;-)

Als het een echt probleem is als je iets laat vallen, is het rokje te kort. Niet kunnen bukken zonder je hele hebben en houden te tonen, oké. Maar zodra je ook niet meer kunt hurken zonder dat het rokje opkruipt tot boven je heupen, dan had het beter iets langer kunnen zijn. Vergelijkbare test: je moet erin kunnen zitten zonder iets op je schoot te hoeven leggen om je slipje te verbergen.

In de herhaling: Alstie boven je navel uitkomt, is ie te kort om een rokje te heten. En wat te kort is, is een kwestie van smaak dat kan een ander dus niet voor je bepalen. Tot zover wat ik 23 minuten geleden ook al schreef. Daarna had ik een plaatje toegevoegd, die 1 minuut laten staan, vervolgens ZELF verwijderd. en daarna werd alsnog m'n hele antwoord verwijderd?! toch niks mis met die bovenste vier regels? inmiddels hebben diverse anderen soortgelijk antwoord gegeven.

Als er meer stof boven je riem zit dan eronder....

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100