waar koop je een goedkoop kerstjurkje in de maat xs tot s ?

ik heb een kerstjurk nodig voor een feest maar ik heb er geen weet iemand waar ik hem in sittard of geleen goedkoop in mijn maat kan halen ?

Toegevoegd na 17 uur:
maar dan echt een kerstjurk, dus wat z'n kerstvrouw ook aan heeft =)

Toegevoegd na 19 uur:
want ik heb hem voor volgende week donderdag nodig voor een toneelstuk over kerst !

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk eens in Turkse boetieks. Daar kun je in kleinere maten vaak al voor €20 een feestjurkje kopen. Ik ken het centrum van Geleen/ Sittard niet, maar dit soort boetieks zitten overal. Toegevoegd na 4 dagen: O, ik lees net dat je een kerstvrouwtjes-jurk zoekt, zeg maar. Ik zag er een in de etalage van Christine le Duc hangen. Maar dat was wel een heel sexy exemplaar. Kort en met veel decoleté.

Ieder jaar heeft de h&m leuke en goedkope kerstjurkjes, vaak vallen die erg klein. Elk jaar probeer ik er in te komen, maar helaas lijk ik dan op een rollade. Dus ik denk dat het jou wel moet lukken!

Bij de C&A, V&D (jane norman, oasis etc) en H&M inderdaad hebben ze altijd wel leuke jurkjes. Maar als je echt een lange galajurk wilt, zou je toch bij een speciaalzaak moeten kijken.

Pimkie, H&M, Apples, C&A, ... loop gewoon eens door een grote winkelstraat waar de grote winkelketens een filiaal hebben en daar ga je wel iets vinden. Een tweedehandswinkeltje bied soms ook wel wat en een jurk lenen van een vriendin is ook een mogelijkheid.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100