heeft iemand ervaring met een corset? word je echt een maat kleiner daardoor?

Toegevoegd na 2 minuten:
het klinkt misschien beetje dom, maar mijn trouwjurk gaat net niet dicht, ik moet hem over drie weken aan, en dacht misschien als ik zo,n korset koop, en hem heel strak do, kan ik dan mijn jurk aan, afvallen lukt nooit niet in drie weken denk ik

Weet jij het antwoord?

/2500

Tsja, ik denk dat het wel werkt. Maar doe 'm niet te strak dan krijg je te weinig lucht en val je flauw... Ook niet fijn op je trouwdag. Gefeliciteerd trouwens, veel geluk toegewenst.

Meestal wordt er ook een torselet verkocht bij je trouwjurk. Dan valt je jurk ook mooier (meer taille :-)). Je "vet"wordt heel strak aangesnoerd dus het wordt inderdaad beter. Laat je goed adviseren in de winkel je hebt hier gespecialiseerde winkels voor. En pas thuis het geheel ook nog een keertje tegelijkertijd zodat je zeker weet dat het goed gaat. Daarnaast is het zeker wel mogelijk om een paar kilo kwijt te raken in drie weken wellicht net genoeg om je lekker te voelen in je jurk. Succes! en heel veel plezier op de grote dag.

ik vind corsetten maar eng dus als het aan mij ligt geen corset. en in 3 weken kan je echt wel genoeg afvallen hoor! als ie net niet dicht gaat ... het is miss wel knokken maar je komt r!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100