Wat moet ik aan doen als mijn vader gaat...?

Mijn vader gaat voor de 2e keer trouwen, dit zal op donderdag 12 januari 2012 op curacao gebeuren, wat moet ik aan trekken, wat adviseren jullie mij. ik ben op 29-07-2011 15 geworden. bij de bruiloft zullen 8 ecl mij personen komen. Mijn vader trouwd op het privéstrand van de koningin.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon een net pak of een galajurk.

Een witte smoking is wel erg chic. Kijk wel uit dat je niet beter gekleed bent dan de bruid en bruidegom, dus vraag even wat zij aandoen.

Het is op het strand dus doe iets fleurigs aan, mag altijd bij een feest trouwens. Vraag aan je vader hoe officieel het allemaal gaat, want het is niet leuk als je te chique of juist niet chique genoeg gekleed gaat, vooral niet als je de enige bent. Misschien kun je iemand vinden die met je mee gaat inkopen.

Een mooi licht gekleurd linnen pak... Hoewel dat erg moeilijk kan zijn omdat nu in nl te kopen Daaronder een blousje of tshirt en casual bootsschoenen of slippers. Je zit immers wel op curacao... Veel plezier

Misschien is een mooie spijkerbroek met een wit overhemdje al goed hoor. Ik denk dat het niet te chique hoeft op een strand. Als je maar iets nieuws aandoet, zodat hij weet...dat heeft hij speciaal voor ons gedaan. Maar als ik jou was zal ik het gewoon aan je vader vragen wat hij het liefste heeft.

Je zou voor een mooi pak kunnen gaan, gemaakt van een lichtere stof in de kleur grijs met een lichtblauw overhemd. Bij winkels als WE en H&M kun je hier prima voor slagen, als wat meer te besteden hebt is Suit Supply ook een optie, zij maken een pak voor je op maat.

Bronnen:
http://www.styletoday.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100