Zijn elegante damespumps met veters rond je been nog mode in 2011-12?

sorry vind geen foto

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, alles kan alles mag. Dat is het jaar 2011.

Ik volg de mode niet zo, maar het zou zomaar kunnen dat deze pumps weer "in" worden. Alles wat ooit in de mode is geweest - waar wij (of onze ouders) later om lachten, is weer terug gekomen - waar wij (of onze ouders) dan helemaal verbaasd of verrukt over waren. Wijde broekspijpen, sleehakken, plateauzolen, (skinny) jeans IN je laarzen, pofmouwtjes, truien met een hang- of sjaalkraag... ik kan het zo gek niet bedenken of het is al meerdere malen in de mode geweest. Dus als je van die 'pumps met veters om je benen' hebt? BEWAREN! :)))

Hoewel je steeds meer ziet dat het vrouwelijke eraf gaat. Het wordt steeds meer mannelijk/ unisex ( bv uggs) wordt. vind ik dat je als vrouw je zeker zo vrouwelijk mogelijk mag kleden. En daarvoor zijn super vrouwelijke pumps ideaal voor!!!!

Je moet sowieso dragen wat je zelf leuk vind. Ik kan me er geen voorbeeld bij bedenken hoe zulke pumps eruit moeten zien maar als het niet extreem opvallend is.. waarom niet?

Alles waar je mee gaat lopen vol zelfvertrouwen, kan volgende week mode zijn. Maar als je het persoonlijk aan mij vraagt zeg ik: trek aan waar jij je lekker in voelt. Das het belangrijkste. Een eigen stijl dwingt trouwens meer respect af bij je omgeving dan wat dan ook hoor. Degenen die daar raar op reageren zijn alleen maar jaloers dat ze het zelf niet durven :)) Dus als jij wilt dat het mode wordt dan moet er toch één de eerste zijn die erin gaat lopen... waarom zou jij dat niet kunnen zijn?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100