Hoe definieert men een Goddelijk lichaam?

Is dat van één bepaalde sekse, of kan het van beiderlei kunne zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Over smaak valt niet te twisten. Wat de één een lelijk persoon vindt, vindt de ander misschien wel een persoon met een goddelijk lichaam. Over het algemeen wordt echter over een goddelijk lichaam gesproken, als iemand voldoet aan het modebeeld. Op dit moment is dat dus afgetraind en een beetje gespierd. Geldt voor zowel man als vrouw.

Ik zou het definiëren als Arie Boomsma

Niet alleen het lichaam telt. Het moet een man zijn, ietsje rijper, maar niet rijper dan ik. Iemand die geen wens heeft om te gaan hokken. Iemand die het niet in zijn hoofd haalt om kinderen in het voorhuis te parkeren. Het moet iemand zijn met visie en die ideeën weet uit te dragen. Vooral moet hij het leuk vinden om in een huis als het onze te zijn, dus iemand die graag de medemens tegen het lijf loopt. Verder de normale vereisten: vleeseter, muziekliefhebber en hij moet manieren hebben. Humor is niet nodig, want daar hebben wij al teveel van. Bartiep. Liefst in bezit van auto, een beetje leuke videocamera en een goddelijk lichaam. Bij gelijke geschiktheid verdienen negers en invaliden onze voorkeur. Homoos mag ook. Als hij maar manieren heeft. Verder moet het iemand zijn die niet de wasmachine aanzet voor negen uur sochens en bereid is slofjes te dragen in het trappenhuis. Goed kunnende koken uiteraard en de wens dit te delen met mij. Prettig assertief. Niet TE.

Een lichaam dat er uitziet als een oude man met een baard? Oh nee, we wisten nog niet hoe God eruit zag... Lastig om daarop iets te definiëren, zeg. We weten allemaal dat dit spreektaal is en niet zo zeer om de vergelijking van een evenbeeld gaat. Je vraag lijkt me volkomen subjectief. Voor de een is dat slank, gespierd atletisch, voor de ander mag er wel wat meer 'houvast' aan zitten, wat zachtere vormen. Natuurlijk maakt het niet uit of het een man of een vrouw is.

De definitie is: I am Back ! God had mij in gedachten toen hij de mens schiep.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100