Na hoeveel dagen dragen breng je een pantalon naar de stomerij?

Af en toe breng ik een berg pantalons naar de stomerij en daar zitten exemplaren bij die ik pas 3 dagen gedragen heb, maar ik sluit niet uit dat het soms ook 3 weken is. En zelfs dan zijn ze niet vies en stinken ze ook niet. Ik weet na een aantal weken niet meer per pantalon hoeveel ik dagen ik deze gedragen heb. Wat is een frisse frequentie om je pantalons te laten stomen?

Als er iemand is die een betere methode heeft om bij te houden wanneer stomerijbezoek gewenst is, hoor ik dat ook graag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

in het algemeen is het het beste om een pantalon na 10 keer dragen naar de stomerij te doen,lichte pantalon broeken misschien eerder omdat ze sneller vies worden en dan doe je ze niet meer aan natuurlijk...tuurlijk kan het ook langer maar dan word de pantalon broek erg vet en smoezelig en dat is gewoon niet goed voor de stof van de patalon...natuurlijk wil je afwisselen met de pantalonbroeken en welke heb je dan al hoeveel keren aan gehad....dit klinkt misschien heel raar maar werkt wel en heeeeel simpel:koop een doosje van die gewone elastiekjes en elke keer als je de pantalon aan hebt gehad hang je een elastiekje om de hals van de broekhanger,dan kun je het zo goed bijhouden Toegevoegd na 24 minuten: jouw antw. op de mijne:jaaa das nog beter!!kijk zo komen we er wel hahahaxxx

Ik zou zeggen: Gebruik je ogen en je neus. Als de pantalon niet stinkt en geen vlekken vertoont, dan hoef je 'm ook niet naar de stomerij te brengen.

Het ligt helemaal aan de pantalon, of het een donkere of een lichte is. Een lichte pantalon is eerder smoezelig, dus die draag ik twee, hooguit drie keer. Een donkere draag ik een keer of vier. Maar als ik donkere was ga draaien, loop ik alle donkere kleding na en die gooi ik (ook na 1 x dragen) alles in de was. Gewoon een tik, dan is alles weer lekker schoon en fris :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100