Hoe zorg je ervoor dat je elke dag verzorgd, mooi, leuk, spontaan en sexy uitziet?

Tegenwoordig doe ik elke morgen en avond gezichtscrème op mijn gezicht en hals smeren.

zijn er nog meer dingen die ik kan doen elke dagen/morgen/avond om er nog leuker, spontaner, mooier, leuker uit te zien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vriendelijk en hartelijk zijn naar anderen toe , dan ben je het aantrekkelijkst.

Er zijn heel veel dingen die je kunt doen om er zo uit te zien. Maar uiteindelijk moet je leefstijl sowieso gezond zijn. Als je veel buiten bent, goed eet en goed slaapt werkt dit al mee voor je huid. Hieronder een paar tips (van de velen) die je zou kunnen gebruiken. - Veel water drinken, dat vult het vochtgehalte in je gezicht aan. Melk/Karnemelk zijn ook goed, hier groeien je nagels sneller van. - Een masker dat bij jou huid past gebruike. (staat duidelijk op de verpakking) - Veel buiten zijn, dit is goed voor de gehele uitstraling die je gezicht heeft. Je hebt dan vaak een frisse blik - Kijk naar wat voor moois jou gezicht heeft, misschien heb je ontzettend mooie ogen, dan kun je dit nog mooier maken door de juiste make-up. Dit waren een paar kleine voorbeeldjes, maar er zijn er zo ontzettend veel! Je kunt tijdschriften lezen, het internet langsgaan en aan mensen vragen stellen over jou vraag. D

Bronnen:
http://www.beautynieuws.nl/nieuws/251/Tips...

Een aantal dingen die je opnoemt zit tussen de oren of maken deel van je persoonlijkheid uit. Zoals spontaniteit, sexy zijn (jawel) en bijvoorbeeld leuk zijn. Dit zijn allemaal dingen die je met je gedrag uitstraalt en zijn derhalve ook op deze manier te verbeteren etc.. Wat potjes voor je doen is er mede voor zorgen at je er fris utziet. Dat je huid mooi blijft. Hier aan werken kan een gevoel van zelfvetrouwen geven waardoor je bovengenoemde dinegn niet alleen uitstraalt maar ook bent. Dus zorg goed voor de binnenkant, buitenkant en geestelijke kant. Volgens mij je sowieso al een heel eind op weg. Ik wens je veel geluk.

Aan uiterlijk is makkelijk en veel te doen maar wat je uitstraalt is moeilijker. Ieder mens heeft een andere smaak in uiterlijke schoonheid maar een mooi innerlijk en goede uitstraling bewonderd iedereen. Wees jezelf, sta open voor anderen, en heb plezier in het leven. Dan kom je al een heel eind.

Trek mooie kleren aan, doe mooie makeup op, doe mooie schoenen aan, draag mooie sieraden. ( Natuurlijk welke JIJ mooi vind ). Want op die manier voel je je mooi, en als je je mooi voelt dan straal je dat ook uit. Zorg goed voor je lichaam en think positive :)

Wat wil je er mee bereiken ? Is het niet handiger om dan rechtstreeks daar achteraan te gaan in plaats van een omweg om er elke dag mooi, leuk, spontaan en sexy uit te zien ? (Afzender iemand die vroeger mooi leuk spontaan en sexy was maar daar tegenwoordig te oud voor uitziet.) ;-)

Wenkbrauwen epileren

Bronnen:
http://www.wenkbrauwenepileren.net

Zorgen dat je heel aardig bent tegen iedereen, dan mogen mensen je vaak en ben je vaak leuk;p Zeker elke dag naar buiten gaan(als het kan) Dan zie je er een stuk frisser en spontaner uit meestal. Je hebt vaak een veel slaap nodig en zorgen dat je niet veel strest, dat je ontspant dat geeft ook een rustiger gevoel^^ En voor sexy. Kijk even naar je figuur als je juist dun ben een lekker strak topje aan doen. Als je wat dikker bent kun je juist iets wijders aan doen, dan komt je kleding ook mooi uit;p en verder ligt het helemaal aan je zelf, dus hoe je bent

BB Cream! Heb je daar al van gehoord? Het is echt ontzettend goed spul met maar één nadeel: wanneer je een donkere huid hebt kan je het niet gebruiken, het is alleen voor de lichte (typisch Nederlandse) huid. Je ziet het écht niet zitten, het is een soort foundation, ik gebruik het zelf ook. Het is tegen UV staling, puistjes en het werd vroeger gebruikt na operaties. Het helpt je huid genezen en het bedekt de oneffenheden. Ze hebben het voor de vette huid en voor de droge huid. Hier een enorm handige link: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/78480-bb-cream-de-foundation-voor-de-lichte-huid.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100