Is zonnebrandcreme van Garnier of Nivea beter dan bijv. een huismerk?

En geldt dat ook voor andere cosmetica, zoals gezichtscreme of aftersun?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wij kochten ook eerst altijd Nivea en andere a-merken totdat we opeens een andere winkel kregen. Nu gebruiken we Cien (geloof ik van de Aldi ofzo). Als je je gewoon mee insmeert verbrand je ook niet hoor. Ik denk dat die zonnebrandcrèmes toch allemaal aan bepaalde richtlijnen moeten voldoen.

Daar is een paar jaar geleden nog onderzoek naar gedaan, en toen kwam de huismerk-prut van de Kruidvat als allerbeste uit de bus. Of dat ook geldt voor andere smeersels, weet ik niet. Gemiddeld genomen 'doet' gezichtscreme niks, behalve je huid soepel aan laten voelen, dus het is heel moeilijk om daar een kwaliteit aan te hangen. Alle claims over 'voeding' en 'rimpelvermindering' mag je gerust met een flinke schep zout nemen.

nee, dat hoeft niet waar te zijn.. Ik heb een keer gehoord dat uit een test is gekomen dat kruidvat een van de goedkoopste en beste zonnebrandcrèmes heeft.. (zie deze link: http://www.zonnebrandtest.nl/50/zonnebrand-test/ ) maar het belangrijkste is dat de zonnebrandcrème werkt en dat doen de meeste, dus ik denk dat het niet heel veel uitmaakt welke je koopt.. ;) Toegevoegd na 1 minuut: Ik bedoel de kruidvat eigen merk zonnebrand.. :D

Bronnen:
http://www.zonnebrandcremetest.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100