Hoeveel kost het om je haar te laten verven?

Ik zou heel graag m'n haar willen verven bij kinki kappers, maar ik moet het zelf betalen en nu zou ik graag willen weten hoeveel het kost weet iemand het?
Alvast bedankt (:

Weet jij het antwoord?

/2500

€25-35 minimaal

Het ligt eraan of je lang of kort haar hebt. korter haar kost je ongeveer 25 euro. Hou er ook rekening mee dat je geverfd haar bij moet houden, je moet daarna steeds je uitgroei bij laten werken. Voor uitgroei bijwerken betaal ik voor half lang haar 20 euro. Als je een met een klein beetje nuance verschil van kleur wilt veranderen kan je thuisverf gebruiken. Verander je naar een groot verschil van haartint dan zou ik je aanraden om het bij de kapper te laten doen.

Dat licht er echt aan wat je wil verven, alles, highlights, lowlights enzo en daar kijken ze dan naar hoe lang / kort het is en hoe dik/ dun het is want als je kort haar heb maar een dikke bos betaal je alsnog veel. Ik was voor highlights 86,- kwijt

Knippen en verven kost ca. 50 euro, extremer verven (meerkleuren, felle kleuren, blonderen) ca. 70 euro.

Bronnen:
http://forum.fok.nl/topic/91565

Ik betaal 45 euro voor verven en dan heb ik er ook de highlights bij. Echter betaal ik ook al 3 euro, voor een dotje shampoo, en 2 euro voor een likje gel, etc, etc. Dus uiteindelijk ben ik met verven en knippen 85 euro kwijt. Ik begrijp alleen niet waarom je in je vraag stelt: ik moet het zelf betalen. Dat moeten we toch allemaal? Wie moet anders betalen voor het feit dat je je haar wil verven? Daar zit echt geen subsidie, of belastingtoeslag op.

voor blondering (ontkleuring) voor halflang haar ben je rond de 70 a 80 euro kwijt denk ik. Ontkleuren is duur.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100