Wimpers krullen?

Ik wil mijn wimpers krullen want anders hangen ze zo vooruit en dat vin ik niet mooi
Maar het gaat nietmeer
Ik heb al geprobeerd:

Laagje mascara, winmpers krullen en weer mascar
En
Of krullen en dan mascara

Vroeger lukte dit wel altijd, nu nietmeer, heel vervelend

Hoe kan dit en hoe zorg ik dat ze wel weer gewoon gekruld blijven?

Weet jij het antwoord?

/2500

NOOIT mascara en daarna krullen. Hierdoor kunnen je wimpers afbreken en dat wordt dan dus nog lelijker dan dat je het nu van jezelf vindt. Eerst krullen, dan mascara. Voor een bete effect met je krultang maak je hem een paar seconden warm met je föhn. Let op, warm! Niet heet! Pas op dat je niet je oogkas verbrandt aan de warme/hete tang (ervaring). Daarna een goede krul-mascara en tada! Prachtige wimpers.

Je wimperkrultang 10 seconden verwarmen dmv een fohn, en daarna krullen, vervolgens mascara. Want kijk maar, als je je normale haar gaat krullen maar je krultang is koud, blijft het ook niet zitten. Dus warm maken, dan blijft het zitten.

Wat ik altijd doe, want ik heb hetzelde is: -wimpers krullen en een tijdje vastknijpen. Niet te kort! -meteen mascara -eerst 1 oog. Zodraag er mascara op zit druk je met je vinger tegen je wimpers aan om je in de krul te houden die je mooi vind. Dus als he waren druk je met je vinger je wimpers in een krul. Dit hou je vast tot de mascara helemaal droog is en tadaa! Perfecte krul. Succes!

Het ligt eraan welke wimperkruller je gebruikt. Een simpele van de HEMA geeft een minder mooi effect dan een wat duurdere. Op sommige sites staat ook dat die van de Etos of H&M erg goed werkt. Het is even uitproberen welke voor jou het beste werkt dus!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100