Kan mijn schoonmoeder van 60 blond haar hebben?

Ze zegt dat ze het niet verft maar ik twijfel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Natuurlijk kan dat, maar wij kunnen nooit weten of dit zo is. Er is geen leeftijd waarop iedereen grijs moet zijn ofzo.

natuurlijk kant dat! mijn oma begon pas grijs te worden op haar 75e! dus dit kan zeker. je kan dit ook wel zien aan eventuele uitgroei, als ze al grijs haar zou hebben.

Ja, dat kan. Grijs haar kan vergelen. Was ze vroeger blond?

Wat bedoel je eigenlijk met die vraag? Moeten vrouwen van 60 van die oude grijze muizen zijn? Denk jij dat vrouwen van 60 altijd alleen maar grijs zijn? Ik ben zowat van die leeftijd en heb mijn eigen kleur haar, donkerbruin met nauwelijks grijs. Ik ben juist gestopt met verven. Ik kan dus niet zeggen OF jouw schoonmoeder blond haar heeft. Ik kan wel zeggen dat het heel aannemelijk is DAT ze blond haar heeft.

Jazeker, ik heb zelf een schoonvader van 65 de bijna al zijn ravenzwarte haren nog helemaal zwart heeft. Daar komt bij jouw schoonmoeder nog eens bij dat ze blond is, en grijze haren vallen vaak nauwelijks op tussen dat blond omdat het contract tussen die twee kleuren klein is.

Je moet even kijken of er een paar grijze haren tussen zitten, dan weet je zeker dat ze het niet verft ;p

Ik ken twee vrouwen van in de tachtig die nog geen grijs haar hebben. Dus het kan zeker dat je schoonmoeder haar haar niet verft. Waarom vind je het eigenlijk zo belangrijk om dat zeker te weten? Zelfs al zou ze er over liegen, laat haar toch in haar waarde.

Daar hoef je niet aan te twijfelen hoor! Als ze zegt dat ze t niet verft ,dan zal het zo zijn. Blondines hebben dus van nature al een lichte haar kleur en grijs haar is ook licht en valt dus echt niet op tussen het blonde haar. Mijn ex schoonmoeder was 58 toen des tijds en haar natuurlijke haarkleur is ook blond. Ze werd wel grijs maar je moest wel echt heel goed kijken omdat het gewoon echt niet opviel. Inmiddels is mijn ex schoonmoeder bijna eind 60 en ze is nog steeds blond om te zien. En niet grijs. Dus JA je schoonmoeder van 60 kan dus blond haar hebben ja.( Ook al heeft ze misschien een andere kleur wenkbrauwen)

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100