wat kun je het beste doen tegen abnormaal haaruitval?

ik bedoel,zonder ziekte.....

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor elke oorzaak bestaat er momenteel een geschikte oplossing. Om sommige haarproblemen grondig op te kunnen lossen moet je bijvoorbeeld behandelingen volgen en thuis een aangepaste shampoo, etherische olie en hoofdhuidlotion gebruiken. Of je kunt naar je apotheker gaan en vragen voor pilletjes met extra vitamine. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/18700-ongewenst-haarverlies-oorzaken.html Toegevoegd na 1 minuut: Het is alleen om het te verminderen want er bestaan geen haar groei middelen.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty...

Naar de huisarts gaan, vaak hebben vitaminen en mineralen er weinig mee te maken.. evenals dood haar. Bloedprikken dus

Bronnen:
huisarts

Je verliest normaal 100 haren per dag, of trek je het er met plukken uit?

Wat je dan het beste kunt doen is een afspraak maken bij je huisarts met een verzoek tot doorverwijzing naar de dermatoloog/allergoloog of andere specialist ( de dokter weet vaak wel welke dat zijn moet). Je kunt wel naar de kapper gaan ,maar een kapper heeft vaak net niet de juiste kennis als het gaat om extreem haarverlies.Want de oorzaak is vaak medisch en heeft niks met het haar zelf te maken.

Abnormale haaruitval kan verschillende oorzaken hebben ook al is er geen sprake van een ziekte. Kijk maar eens bij www.haarconsument.nl. Daar is een speciale categorie over haaruitval bij vrouwen.

Bronnen:
www.haarconsument.nl

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100