Hoe maak ik een knotje in mijn haar?

Ik zit op korfbal, en heb meestal een staartje in. Maar eigenlijk vind ik een knotje mooier... Maar ik ben niet zo goed in knotjes maken en ze zien er altijd een beetje mislukt uit! Hebben jullie tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

youtube filmpjes kijken over hoe je een mooi knotje maakt (:

zelf maak ik een gewone staart, dan pak ik het haar van de staart en draai dat en wikkel het strak om het elastiekje heen, dan zet ik het vast met 1 of een aantal speldjes. Even paar keer oefenen dan krijg je handigheid.

Als het goed is kan je van die speciale knottennetjes kopen die je om je knot kan doen zodat er geen pieken uitsteken. Veel dressuurrijdsters doen dit ook dus het zou kunnen dat je dan in een paardensportwinkel moet zijn als ket kruidvat,etos of de DA het niet heeft.

probeer je haar eens eerst te vlechten en dan een knotje draaien, dat gaat vaak makkelijker

Ik zelf maak een staart, maar bij de laatste keer het rekje om je staart binden, trek in mijn haar er niet helemaal door, maar laat een lus hangen. Deze lus zet ik eerst boven aan vast met een knijpspeld in dan verdeel ik de lus in verschillende plukken (wel de lus blijven houden!) en dan zet ik het op zeg maar noord oost zuid en west vast met speldjes, dicht bij het elastiekje, dus dicht bij het midden zeg maar. Een leuk speels dotje als resultaat!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100