Waar koop je een mini-string?

Ik heb op internet gezocht. Het enige dat ik kan vinden is een Otto site en voor de rest alleen maar sexsites.

Wat zoek ik?

Een zwarte of witte dames G-string (geen bikini) die aan de achterzijde een T vorm heeft. Ookwel een mini of micro string genoemd.

Is er gewoon een winkel die ze nog verkoopt?

Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Kringloopwinkel?

Je heb vast wel ergens wat schoenveters liggen. Nou beetje fantasie, maak je zo zelf wel.

Het zal moeilijk worden, want dit soort strings is "uit". Ik draag ze zelf ook heel graag, en ben al "op jacht" geweest, bij oa. Hunkemöller en m'n andere gewone winkels waar ik ze altijd kocht (Ze moeten wél leuk, maar niet duur zijn - daar ben ik te krenterig voor......) Maar ik krijg blikken van: Och gossssss, en word dan gewezen op de nu gangbare bikini-modellen. Maar die zitten me niet lekker... Dus succes bij het vinden van een good ol' string....

Bij Christine le duc, daar haal ik ze zelf ;-)

bij PABO

Christine le Duc is een bekend filiaalketen dat erotische producten verkoopt. Ze hebben één of meerdere filialen in op de volgende locaties: Haarlem, Arnhem, Amsterdam, Dordrecht en Zoetermeer. Waarschijnlijk vind je daar ook soortgelijke producten. Toegevoegd na 13 uur: Christine le Duc heeft naast de eerdergenoemde filialen ook op de volgende locaties een filiaal: Groningen, Leeuwarden, Emmen, Enschede, Hengelo, Zwolle, Apeldoorn, Ede, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Heerlen, Maastricht, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Hilversum en Hoorn. Enkel in Zeeland en Flevoland zijn er op dit moment geen filialen geopend.

Je kan ook eens hier kijken of er wat leuks tussen zit.

Bronnen:
http://www.stringwinkel.nl/stringwinkel/

Laat dat lijntje gewoon tatoeëren. Klaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100