haartjes op mijn buik..

Ik heb best veel haartjes onder mijn navel, op mijn buik dus, en dat
Hoe krijg ik dat weg, want ik vind het niet zo mooi als ik ga zwemmen bijvoorbeeld...

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou ze laten bleken. Als je gaat harsen of scheren krijg je vaak lelijke stoppels. Laseren kan ook maar is volgens mij erg duur

Gewoon af en toe harsen. Als je harst krijg je géén stoppels. Wel als je scheert. Als je harst, dan trek je ze dus uit, en duurt het langer voor ze terugkomen. Ik hars ook allerlei lichaamsdelen. Je voelt het wel, maar echt pijn doet het niet.

Verwijderen met een pincet. Als je harst haal je ook de blonde haren weg. De haren die terugkomen zijn dan stugger en meer zwarte haren zullen ook terugkomen. Verwijder alleen de zwarte haren geregeld.

Zowel epileren, harsen, scheren als het gebruik van laser zitten voor- en nadelen. Wat het beste is, is ook afhankelijk van je huidtype, haartype en plek op het lichaam. De meeste schoonheidssalons willen je vast wel een vrijblijvend advies geven. Wat op dit moment ook veel gedaan wordt is een zogenaamde IPL-behandeling. Dit is een soort laser maar dan over een breed oppervlak. Omdat dit niet bij iedereen goed werkt wordt er vaak een gratis proef-flits gedaan. Geen idee wat het kost, maar dat valt wel te googelen. Enige informatie kan je alvast in de link hieronder vinden.

Bronnen:
http://www.beautynieuws.nl/nieuws/312/Feit...

Je kunt het laseren!

IPL behandeling ik had ze ook en nu ben ik haarvrij. en heeeeeellll blij

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100