hoe krijg je je tanden zo mooi?

Toegevoegd na 9 minuten:
dit is van een meisje van 18 jaar,

wil gewoon weten hoe krijg je ze zo mooi. bleken oke maar dan heb je ze lang niet zo mooi

Weet jij het antwoord?

/2500

Om te beginnen een beugel of operatie om ze recht te krijgen. En dan laten bleken. Toegevoegd na 12 minuten: Deze foto ziet er ook wel een beetje gefotoshopt uit.

alles eruit laten trekken en implantaten.

Het is heel belangrijk om je tanden goed te poetsen (het liefst electrisch), minstens 2x per dag. Mondwater gebruiken na het poetsen doodt de bacteriën die nog zijn achtergebleven. Verder is het belangrijk de tandarts en de mondhygiënist regelmatig te bezoeken. Wil je je tanden witter hebben of bleken, vraag dan de tandarts om advies.

Tegenwoordig wordt er ook wel gebruik gemaakt van zogenaamde facings: Diverse esthetische problemen met je tanden kunnen door het plaatsen van hele dunne porseleinen schildjes (facings of veneers) worden opgelost: een verkleurde tand kan worden verfraaid (ook wanneer een bleekbehandeling onvoldoende resultaat geeft), kleine spleetjes tussen je tanden kunnen worden weggewerkt, hoekjes die van tanden zijn afgebroken en scheve tanden kunnen ermee worden gemaskeerd. Dat zijn dus een soort plaatjes die ze op je tanden plakken. Eigenlijk is de voorkant dan dus gewoon nep en je kan de tanden zo vormen en kleuren als je zelf wilt. Er zit wel een flink prijskaartje aan, zo'n €600,- per tand! Toegevoegd na 1 minuut: En vergeet photoshop niet... veel van wat je ziet aan modellen is niet echt. Puistjes weg poetsen, tanden wat rechter en witter maken etc. dat is zo gebeurd.

Bronnen:
http://www.perfectsmile.nl/facings/?gclid=...

Het beste voor mooie tanden te behouden is elke dag een appel eten.Ik breng dit reeds jaren in de praktijk en kan dit alleen maar beamen. Maar volgens deze deskundigen komen tanden in uiteenlopende tinten voor, variërend van oranje- tot grijsachtig. Volgens specialiste Rocío Liliana Hernández betekent een witte kleur niet per se dat iemand bijzonder goede tanden heeft, hoewel men mensen graag wil laten geloven dat witte tanden de „mooiste en gezondste tanden” zijn. Tandheelkundigen van het Fray Antonio Alcalde Civil-ziekenhuis in Guadalajara (Mexico) waarschuwen dat middelen om tanden te bleken beschadigingen en pijn kunnen veroorzaken, bericht Milenio, een krant die in Mexico-Stad verschijnt. Ze kunnen „oppervlakkige tot zware slijtage” van tanden veroorzaken en hebben misschien niet eens de gewenste uitwerking.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100