Hoe zorg je het beste voor je haar?

Hoe kun je het het beste tijdens het slapen dragen bijvoorbeeld, en overdag? En zijn er behalve water nog producten waarvan je haar sterk Wordt? En iets om gespleten haarpunten te voorkomen? En misschien nog andere tips? Dankjewel alvast!

Weet jij het antwoord?

/2500

Tijdens het slapen je haar gewoon los houden zodat het niet gaat wringen, tegen gespleten punten elke paar maanden laten bijpunten. Was je haar niet elke dag omdat het daar juist vaak slapper (en weer sneller vet) van wordt, en als het kan met een natuurproduct, dit droogt je haar vaak minder snel uit. succes ermee en geniet van dat haar :)

Als je lang haar hebt kun je er 's nachts het beste een ruime losse froezel in doen. Een staart maken dus, maar niet met strakke elastieken. Niet te vaak wassen en zeker niet met te veel shampoo en zeker niet met te heet water. Wees zacht voor je haar! Gespleten haarpunten kun je niet echt voorkomen, want haar is dood en op een gegeven moment zal het uiteinde een beetje stuk gaan. Afknippen die gespleten punten. Nog meer tips genoeg. Maar die hangen af van jouw haarsoort, dun, dik, fijn, veel, lang kort.......Kijk: http://www.beautyweb.nl/haar/tips.php http://www.braun.com/nl/hair-care/adviser.html http://beauty.rubriek.nl/modeschoonheid/haarverzorging.php http://www.kapsels.net/tips/beschadigd_haar.htm

Sterk haar krijg je door gezond te eten. Slapen op een kussen met een gladde sloop zoals satijn is ook beter voor je haar dan op een katoenen kussen.

haren los s'nachts en je kunt er om de week een voeding masker op doen en als het echt erg is kun je dit een hele nacht laten intrekken en s'morgens uit spoelen succses !!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100