is lippenbalsem goed voor je huid?

is lippenbalsem goed voor je huid? en goed voor je handen?

Toegevoegd na 3 minuten:
helpt het ook je lippen mooi te maken/houden? en is labello classic care (met het blauwe dopje) goed voor je lippen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Lippenbalsem is zeker goed voor je huid, maar het is een beetje een dure liefhebberij om je handen met Labello in te smeren, smeer er lekker je lippen mee in, daar is het voor gemaakt, en het werkt prima.

behalve voor de lippen, smeer ik er ook m'n neus mee in als ik erg verkouden ben, en m'n neus ruw en rood en pijnlijk wordt van het snuiten. Werkt ook heel erg goed!!

In labello zit vrij veel water, ik zou persoonlijk kiezen voor iets op oliebasis. Dat beschermt meer en hersteld beter. Rosebud salve is een hele goeie, ze hebben ook smaakjes

Hmm.. ik zou het niet op mijn huid smeren,maar ik weet wel 100% zeker dat vaselline lipbalsem (aloe vera) Heel erg goed ik voor je huid,lippen,wimpers(ja je wimpers worden er dikker van!) en droge huid plekken enzo..

Bronnen:
www.youaretasty.tk

Labello enz weet ik niet, maar vaseline zeer zeker wel. Altijd als ik een beginnend droog plekje op mijn gezicht krijg doe ik er 's avonds een beetje vaseline op, en hop de volgende ff is het weg! Ook maak ik er mijn wimpers voller en steviger mee... Ik zou zeggen; probeer het een keertje, het kan nooit kwaad!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100