Ik heb krullend,dun haar. Na het knippen is het eindresultaat altijd korter dan ik wil! Wie weet een goeie kapper voor mij in Ehv.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat het simpeler is, dat je aangeeft dat je haar "ongeveer zo kort" moet worden - en dat je daarbij een grotere lengte aangeeft dan wat je wilt. De kapper zal het weer iets te kort knippen, en zo precies uitkomen op de lengte die jou bevalt.

Ik zweer bij de Kinki kapper. Die hebben een heel eigen kniptechniek. Ik laat mijn haar nu al ruim twee jaar daar knippen en ben altijd tevreden. Toegevoegd na 9 minuten: Er zitten in Einhoven 2 kinki kappers: Clausplein 8 5611xp 040-2920066 Stratumseieind 21 5611en 040-2442389

Ga eens naar een zgn. Afrokapper, die zijn gewend om mensen met krullen te knippen.

Op het forum van VIVA heb ik ooit zo'n vraag voor Nijmegen en nog een plaats gezien. Je zou het daar kunnen proberen. Heb je niet mensen in jouw omgeving met ongeveer hetzelfde haar? Vraag hen waar zij zich laten knippen. Als jouw haar de goede lengte heeft, maak er foto's van en print die uit. Je kunt ook het verschil in lengte tussen nat en droog haar proberen te bepalen. Ook dat praat wat makkelijker bij de uitleg. Dan kun je een lengte noemen van hoeveel korter je het wil.

Kapsalon Mike op de Wal, naast waar eerst het EHV dagblad zat, weet je dat? En dan ga je op vrijdag of zaterdag, wel afspraak maken, en vraag je naar Elke..en dan zeg je maar dat ik je heb gestuurd.. ..zij helpt je gegarandeerd aan het gewenste kapsel!

10tjes kapper,zit ook in eindhoven,prima in orde . wel vooraf pinnen !

ik had dat probleem vroeger ook altijd, altijd weer balen als je thuis komt. ik zou kapsalon HIZI hair aanraden. bij deze kapper hoef je niet even snel tussendoor aan de kapper met zijn schaar al in de hand te vertellen wat je wilt. ook zit er geen lange rij wachtende mensen zuchtend mee te luisteren. bij hun is het de gewoonte dat je altijd eerst even apart gaat zitten aan een tafeltje in een hoekje, ze vragen wat je wilt en luisteren echt naar je verhaal. je kunt gerust vragen aan ze stellen of samen met ze in kapselboeken kijken. ze vragen je hoeveel er af moet en dat aan te wijzen. ze nemen echt de tijd voor je, hoe druk het ook is. een ander bijkomend voordeel is dat ze je gelijk vertellen wat de behandeling gaat kosten. dus nooit verassingen achteraf omdat ze je tussendoor een masker aansmeren of zo. ze zitten door heel nederland en hebben een website...even google dus. hoop dat je hier wat aan hebt...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100