Welke schoonheidsproducten zijn goed voor in mijn salon

Ik wil een salon beginnen en ben op zoek naar produkten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Vitamine D

Een merk van een goede middenklasse. Dus geen Chanel- of Diorprijzen. Maar ook geen Aldi- of Lidlprijzen. Dit komt ongeloofwaardig over. Verder moet het produkten bevatten voor verschillende huidtypes. Een droge huid heeft echt een andere reiniging/hydraterende verzorging nodig dan een vette huid. Verder kan het nog worden uitgebreid met make-up. Maar m.i. heb je als schoonheidsspecialiste het reinigen en verzorging in eerste instantie het hoogste prioriteit.

Wat ik je zou aanraden is een product dat zo natuurlijk mogelijk is. Dat zou bijvoorbeeld Weleda kunnen zijn. Weleda werkt echt heel fijn, ruikt heerlijk en heeft, naast vele andere producten, ook op leeftijd afgestemde lijnen. Het ziet er daarbij nog eens aantrekkelijk en vrolijk uit. Lavera is een hele mooie aanvulling. De geur is iets subtieler als Weleda, de uitstraling ook. Het is een heel fijn product. Wij verkopen deze producten in de natuurvoedingswinkel en onze klanten zijn er blij mee, ikzelf ook trouwens :-)) Succes met je salon! Toegevoegd na 3 uur: én 100 % natuurlijk :-)

Je kunt je ook onderscheidden van de andere door bijvoorbeeld ayurvedische producten te gebruiken (ff googelen!) Zelf hebben we superresultaten met neemzeep bemerkt.

In mijn salon heb ik altijd gewerkt met mineral care. Dit is een natuurproduct dat niet op dieren is getest en zeer huidvriendelijk is. Je kan het gewoon bestellen bij de groothandel. Zoek ik zo even op. Dan krijg je een prijslijst en signing, posters van een crème of zo en handdoeken met hun merknaam. Het is echt een topmerk, niet duur en je krijgt er superveel informatie bij om je klanten te informeren. Zelfs tasjes om je verkochte crème mee te geven. Dat allemaal met mineral care erop. Het ziet er professioneel uit, is niet te koop in de winkel en betaalbaar. Ik geef je zo het adres. Succes hoor, spannend een salon beginnen! Toegevoegd na 2 minuten: De site is www.mineralcare.nl

Merken die ik vooral ben tegengekomen zijn die voor verschillende prijs- en leeftijds klassen; Guinot (verschillende huidtypen, een duurdere), Schrammek (voor probleemhuid, wel duur) en Dr. Grandel (verschillende huidtypen en leuk geprijsd!) Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100