Ik heb last van buikhaar! Wat nu?

Ik vind dit lelijk als ik bikini moet aantrekken, dan moet ik m'n buik scheren. Is er een andere methode dan laserbehandeling? Mijn haar is niet lichter geworden van al dat scheren!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien moet je kalo spray proberen!

Bronnen:
http://www.stophaargroei.nl/Kalo-Spray-teg...

je kan eventueel naar een schoonheidsspecialist waar ze definitieve ontharing doen...

harsen of ontharingscreme. hou er wel rekening meer dat de huid een dag rood kan blijven hierna, dus het lijkt me verstandig om het 1 of 2 dagen van tevoren te doen.

Wat is er mis met gewoon je buik haar scheren? Met een badpak ben je ook van het probleem af, maar dit is waarschijnlijk niet de oplossing die je zocht ;)

Zodra je 18 bent kan je het laten laseren en dan is het voorgoed weg. Het is alleen wel flink duur wan alleen een laserbhandeling in het gezicht wordt door de verzekering vergoed.

Je kan bij de drogist crème kopen waarmee je de haartjes kan bleken. Als het kleine haartjes zijn, dan vallen ze al niet meer op als blond zijn. Iedereen heeft namelijk sowieso dons op zijn/haar buik. Door je haartjes te bleken, zijn ze zeker een paar weken zo goed als onzichtbaar. Meer definitief is ontharen d.m.v. epileren, maar ik denk dat je buik erg gevoelig is daarvoor. Een ontharingscrème is ook wel prettig, stinkt even, maar de haartjes komen zachter terug.

ik werk zelf bij de kruidvat. en veel mensen kopen van het merk silx ontkleurings creme

Bronnen:
http://www.voordeelgigant.be/product/17/16...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100