Hoe word je snel bruin in de zon?

Ik wil deze zomer lekker bruin zijn en daarom vraag ik wat tips om bruin te worden!

Weet jij het antwoord?

/2500

bij mij is de combinatie van water en zon altijd het beste. wel goed insmeren natuurlijk want anders word je alleen maar rood, een lekkere strandwandeling maken dan werkt de wind ook wel wat mee, en dan word je ook mooier bruin dan als je alleen maar ligt te zonnen,

Door zonnebrand te gebruiken met een lage factor. Maar dan moet je niet te lang in de zon liggen want dan verbrandt je huid. Ik zou zeggen gebruik factor 20, dat is niet zo heel laag maar dat beschermt je huid wel goed. Blijf vooral niet te lang onder de zon liggen want dan maak je kans op huidkanker.

Lekker opbouwen. Nu al een uurtje lekker buiten zijn of wat zonnen, ingesmeerd natuurlijk. En buiten in de tuin bezig zijn, wandelen met je hond, fietsen: dat is ook prima. Wind en zon en beweging is een mooi trio om gezond te kleuren.

Door bij of op het water te verblijven. Doel: Dubbele werking op je huid door reflectie van de zon op het wateroppervlak. Ook in de wind word je sneller bruin.

Ik smeer altijd met olie, lage factor.. Alleeb zit hier wel een risico aan.. Ala je een lichte of niet reeds februinde huid hebt is dit al geen goede optie. Als je een getinte (net als ik) of een reeds gebruinde huid hebt zou dit een goede optie voor je kúnnen zijn..

Ik ga je een hele slechte tip geven. Ik bereid me vast voor op alle minnen. In de jaren 80 smeerden wij ons in met uierzalf. Daar word je poepiebruin van. Het maakt je huid soepel en glanzend. Maar nu zou ik zeggen: langzaam opbouwen met telkens een factor lager... Begin met 30 en eindig met 8 ofzo. Maar door te smeren en een aftersun te gebruiken blijf je wel langer en mooier bruin.

Voorjaarszon is een goed begin. Het beste is gewoon door buiten te zijn,en te blijven bewegen. Hetzij werken,wandelen of fietsen. En 10 minuten of een kwartiertje effe lekker in de zon zitten kan helemaal geen kwaad.

Een van de goedkoopste middelen om sneller bruin te worden is wijnazijn. De huid wordt in de schaduw ingesmeerd en mag pas weer aan het zonlicht blootgesteld worden als hij volkomen droog is. Het werkt echt heel goed, ik ben nog nooit zo snel bruin geworden ook al heb ik een heel lichte huid.

Er zijn ook zonnecremes in de handel met iets van wortel er in. Vettig en weinig bescherming maar werd er altijd goed bruin van.

Hoi! Er zijn een soort vitamine pillen te koop die claimen dat je sneller bruin wordt wanneer je ze inneemt. Het merk heet Inneov, het is ontwikkeld door L'Oreal ism Nestlé. Zelf heb ik het nog nooit gebruikt, maar je zou het eens kunnen proberen. Het zijn immers bekende merken! Succes!

regelmatig wortels eten. of elke morgen wortelsap drinken. In wortels zitten vitamine b2. die activeert de pigment korrels. in je lichaam. (niet te veel eten. want dan word je oranje XD ) verder zou ik daarnaast regelmatig dingen in de buitenlucht doen. zeker nu in het voorjaar. fietsen, in tuinwerken, ramen lappen voetballen, noem maar op. zoveel mogelijk voorjaarszon pakken dus

ik heb net worteltjesolie met amandelolie besteld. dit schijnt ook heel snel te werken omdat er wortel in zit.

Als je regelmatig wortels eet wordt je sneller bruin. Het beste is om even te zwemmen en je dan lekker bakken in de zon en als er ook nog een windje staat gaat het helemaal snel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100