Waarom zijn lange nagels vies?

Ik laat (om beter giraar te kunnen spelen) aan een hand mijn nagels een stukje groeien. Ik maak ze altijd goed schoon, maar sommige mensen vinden het toch vies. Waarom zijn lange nagels vies, of wie heeft dat ooit bedacht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bacteriën nestelen zich graag onder nagels en die krijg je lastiger weg als je nagels lang zijn. Er blijft soms ook zichtbaar vuil achter dat door de nagels heen 'schijnt'. Men vind dat soms vies, maar als jij met een goede reden ze iets langer laat groeien en er rekening mee houdt ze goed schoon te houden is er niets vies aan.

Wat sommige mensen vinden daar hoef jij je toch niets van aan te trekken? Iedereen heeft z'n eigen mening. Heeft niets te maken met ooit bedacht. Sommige mensen vinden geel mooi. Sommige mensen houden van paars. Sommige mensen zullen jouw muziek niet mooi vinden. Sommige mensen wel. Lange nagels wordt meer geaccepteerd bij vrouwen dan bij mannen. Lange haren ook nog wel. Kan jou het schelen?

Waarom zijn lange nagels vies? Veel mensen peuteren in hun neus. Of krabben aan hun kont. Dus bestaat het vooroordeel dat mensen met lange nagels die vieze dingen doen. Maar als ze keurig schoon zijn is er toch niks aan de hand?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100