Wat is de beste anti-transpirant?

In veel deodorants zit wel een anti-transpirant maar die werken nooit bij mij. Hebben jullie een tip voor een anti-transpirant die wel goed werkt bij jullie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Odorex

Bronnen:
http://www.odorex.nl/

Odorex Extra Dry is een speciaal product dat (overmatige) transpiratie tegengaat. Het voorkomt op een geheel veilige manier transpiratievocht en –geur. Odorex Extra Dry is verkrijgbaar in een Lotion, een Depper, een Spray en een Crème (voor de lichtgevoelige huid en na het ontharen). Die kun je het beste niet iedere dag gebruiken. Maar de lotion op een watje af en toe je oksels mee deppen is genoeg. Daarnaast een goede deodorant gebruiken. Toegevoegd na 54 seconden: Het ligt een beetje aan de Albert Heijn, maar bij ons hebben ze alleen de deodoranten en niet de Extra Dry variant.

Syneo 5. Dit werkt voor 5 dagen en het werkt ook echt! Het is vrij prijzig, rond de 15-20 euro. Maar het is het wel waard. Mijn ervaring met odorex is dat het niet werkt.

Waarschijnlijk verschilt dat per mens en hoe je reageert op de samenstelling. Van sommige anti transpirant ging ik juist zweten. Ik gebruik nu dove. Dan spuit ik vrij veel maar zweet echt geen druppel.

Rexona Maximum Protection. Ik heb van alles geprobeerd, ook deo's van 30 euro, maar dit is verreweg het beste en voor 6,99 bij Kruidvat te koop in zowel mannen als vrouwenvariant (geen idee wat het verschil is).

Met Deoleen heb ik goeie ervaringen. Stopt de transpiratie effectief en bevat geen parfum.

ik gebruik nu sinds 2 maanden odaban. Ik zweet altijd heel erg wegens medicatie met die nare bijwerking. Maar sinds ik dus Odaban gebruik heb ik echt nergens last meer van! Werkt echt geweldig!

Bronnen:
http://www.odaban.nl/

Odorex is heel goed maar ik kan er nie tegen ook kan je tgerme kopen die werkt ook gied

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100