Weet iemand, hoe je transpiratie vlekken onder je armen in kleding, weg kan krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Drie tips uit "Oma weet raad": Gele zweetvlekken verdwijnen als je ze laat weken in twee delen 'goedkoop' wasmiddel en een deel water, daarna gewoon uit wassen in de wasmachine. Transpiratievlekken zijn uit kleding te verwijderen door er (blanke)azijn of glans spoelmiddel (voor vaatwasser) op te doen. Dit laten intrekken en daarna normaal mee wassen. Transpiratievlekken in kleding insmeren met gewone sunlightzeep, een nachtje laten intrekken en gewoon in de was doen.

Oxy Action erop, laten inweken en dan gewoon in de wasmachine.

http://aichasplace.punt.nl/index.php?r=1&id=360250&tbl_archief=0 http://www.huishoudplaza.nl/hhp_article_show.asp?ArtID=1175&Art_Type=1&descr=Transpiratievlekken hier twee links naar transpiratievlekken, en mogelijk weet je oma of een ander oudere dame ook wat oplossingen? succes Toegevoegd na 1 minuut: http://www.kleinerts.nl/catalog/index.php en kende je dit al? okselpads ! of anti transpirant deodorant...

Zweetvlekken zijn haast niet weg te krijgen. Zweet tast niet alleen de kleur aan waarmee het in aanraking komt maar ook de stof zelf. Algemene volgorde van aanpak: handwarm water, ammonia (5%), waterstofperoxide (3%). Ongekleurde kookechte katoenen en linnen stoffen uitkoken in een stevig sop en nabehandelen met verdund bleekwater (10%). Gekleurde katoenen, linnen, wollen, zijden en synthetische stoffen wassen we in zout (5%) en water (95%) en spoelen we na in een handwarm sopje. Als deze behandelingen geen resultaat hebben opgeleverd, is er niets meer aan te doen.

Deze vraag is vorige week nog door mij gesteld. http://www.goeievraag.nl/vraag/gele-okselplekken-witte-overhemden.14390

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100