Hoe kan het dat er soms na het tandenpoetsen allemaal velletjes aan de binnenkant van mijn mond loslaten?

Dit zijn dus echt velletjes die de binnenkant van mijn mond als het ware loslaat..

Toegevoegd na 18 minuten:
Het heeft niks met eten te maken. Als mijn tanden zijn gepoetst voel ik na 5 minuten dat er velletjes in de binnenkant van mijn mond los gaan zitten. Ik poets mijn tanden met aquafresh en 's avonds heb ik hier meer last van dan 's ochtends en tussen de middag..

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is toeval!! Ik heb dat soms ook allemaal witte stukjes huid van de binnenkant van je wang geen idee wat het is heb het heel af en toe

Ik heb dit ook gehad, en ben gaan experimenteren nu heb ik dat niet meer.. Ik kan niet echt aangeven hoe het komt, maar een oplossing is altijd wel handig toch. Ik weet niet of je elektrischhe tandenborstel gebruikt, maar toen ik het begon te gebruiken had ik het niet meer en ik ook bij verandering van tandpasta, bij aquafresh en sensodyne inderdaad had ik er ook last van, maar bij elmex en colgate heb ik er geen last meer van, dit ook met de gewone tandenborstel. Ik hoop dat het ook bij jullie lukt.

Ook ik heb hier regelmatig last van .en dat komt omdat bepaalde tandpasta reageert met je speeksel , je kan dan last krijgen van die witte slijmachtige velletjes , dit kan tevens geen kwaad .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100