Hoe kan het dat er soms na het tandenpoetsen allemaal velletjes aan de binnenkant van mijn mond loslaten?

Dit zijn dus echt velletjes die de binnenkant van mijn mond als het ware loslaat..

Toegevoegd na 18 minuten:
Het heeft niks met eten te maken. Als mijn tanden zijn gepoetst voel ik na 5 minuten dat er velletjes in de binnenkant van mijn mond los gaan zitten. Ik poets mijn tanden met aquafresh en 's avonds heb ik hier meer last van dan 's ochtends en tussen de middag..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het antwoord is: de tandpasta's van tegenwoordig leggen een soort beschermlaagje over je tanden en kiezen. Dit laagje, gaat ook aan de binnenkant van je mond zitten. Heb het zelf ook (duh), en had het mijn tandarts gevraagd. Heel simpel antwoord, beetje vervelend, dat wel, als je af en toe (een uur na het poetsen) ergens bent, en er hang zo'n raar wit vliesje aan je lip ofzo.

Ook ik heb hier regelmatig last van .en dat komt omdat bepaalde tandpasta reageert met je speeksel , je kan dan last krijgen van die witte slijmachtige velletjes , dit kan tevens geen kwaad .

het is zeer makkelijk je hebt niet zone duur product nodig in de apotheker of winkels je neemt deze voedingsmiddelen -citroen -2glasjes water -suiker(1soeplepeltje) -munt,laurier,tijm,rozemarijn.... je mag gewoon een lekkere kruid kiezen naar smaak -1lepeltje melk je neemt eerst de 2glazen water 1glas voor straks en 1glas voor nu je mixt alles samen behalve het kruid snijd je fijn zeer kleine stukjes en doe je het er ook in de citroen heb je maar 2,3druppeltjes nodig het resultaat komt uit dat je velletjes dus schuimrubjes zou ik het noemen moe zijn je drinkt er van en borrelt het en spuugt niet drinken het gaat weer weg en je krijgt stralend witte tanden frisse mondgeur (dus neem liever munt als kruid) en het probleem van je schuimrubjes is dat ze droog zijn en je ze niet regelmatig poets of wel te veel meschien ze zijn verlamd en het contact met citroen worden ze weer sterk als je dit niet doet ga je veel klachten groetjes

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100