Kun je een (mannen) scheerapparaat ook gebruiken voor lichaamshaar (benen ed) of is dat niet goed voor je huid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Lijkt me wel.. Als mannen het in hun gezicht kunnen gebruiken, kun jij het vast ook op je benen gebruiken

Ja, dit is mogelijk, maar dan zou ik het niet meer gebruiken voor je gezicht. het lijkt me niet erg fijn om bijv beenhaar op je bovenlip te krijgen, ook al is het van jezelf. het werkt prima verder.

Ja dat kan. Als je dit blijft doen dan krijg je wel harde stoppels. Let er wel op dat je ervoor zorgt dat je de eerste keer niet te lange haren hebt. (3-4mm max). Dus eerst even met de tondeuse of baardtrimmer erover heen. Lange haren scheren gaat niet goed en dit doet erg pijn.

Ik zou het niet doen Je kan veel beter een krabbertje nemen en de huid onder de douche eerst goed invetten met zeep of zo Werkt goed

Voor alle lichaamsbehaing beneden de nek bestaat er een speciaal apparaat, bijvoorbeeld die van Philips: Bodygroom. Die is er dus speciaal voor gemaakt en heeft ook allerlei hulpstukjes.

Ja hoor, een scheerapparaat is een scheerapparaat en heel vaak is het verschil in mannen- en vrouwenspul onzin. Of het verstandig is om je benen op die manier te scheren is een andere vraag.

het is niet verstandig om samen 1 apparaat te gebruiken omdat je dan ontstekingen kunt krijgen. maar op zich kun je wel een apparaat gebruiken dat voor een man is hoor. dat geld ook voor scheer mesjes. ik gebruik ook wel eens een nieuw mesje van mijn man( omdat de mijne dan op zijn) hoor en dat gaat prima.

Een natscheerapparaat voor dames verschilt niet wezenlijk van dat voor mannen. Dus het is idd goed mogelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100