Wat zijn de verschillen tussen de wegwerpscheermesjes voor mannen en die voor vrouwen.

En dan bedoel ik niet de kleur van de houders.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben bang dat dat toch het antwoord is: de kleur van de houders. De neutraal gekleurde bic mesjes (blauw of oranje worden door zowel vrouwen als mannen gebruikt. De meer sexe gerichte kleuren worden door de afzonderlijke doelgroepen aangeschaft. Toegevoegd na 7 minuten: Behalve kleur wordt er ook wel gedifferentieerd op vorm van de houders. De heren wat stoerder, de dames meer organisch.

wegwerp mesjes voor mannen zijn vaak scherper omdat er een baard mee geschoren word, deze haren zijn dikker... dames wegwerpmesjes zijn er om niet zwaar en stug haar mee te scheren en daarom minder scherp.. ook zijn heren mesjes vaak dubbel bladig terwijl dames mesjes enkel bladig zijn...

Bij die van de Aldi is de kleur van de houder het enige verschil: voor mannen donker- en voor vrouwen lichtblauw, allebei dubbel en met zo'n lubra strip. Belangrijker zijn de voorbereidingen. Gebruik een goede scheerzeep, -gel of -olie en haal het mesje even met het scherp mee over je handpalm om eventuele bramen weg te werken. Scheer met de haarinplant mee. Daar zijn die meervoudige mesjes voor bedoeld.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100