hoe moet ik e^-x integreren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik neem aan dat je vraag is "hoe moet ik integreren?" Kijk wat je aanspreekt en zoek in die interesses een hobby of cursus. Stap eens binnen in het wijkcentrum om te kijken wat je daar kunt doen (koffiedrinken, sporten, cursussen enz.). Ga met mooi weer in het park wandelen, sluit je aan bij de sporters in het park of laat een hond uit en maak contact met alle andere hond-uitlaters. Durf contact te zoeken met andere mensen, dan krijg je vanzelf kennissen en integreer je. Mocht je uit het buitenland komen, dan is het goed om een inburgeringscursus te volgen. Deze inburgeringscursussen zijn niet alleen taalcursussen (zoveel mogelijk Nederlands praten, ook thuis!!!), maar gaan ook in op de geschiedenis en cultuur van Nederland.

De afgeleide van e^x is e^x De afgeleide van e^-x is e^-x * -1 (kettingregel) Dus de afgeleide van -e^-x is e^-1 Dus de integraal van e^-x is -e^-x

Reddie heeft natuurlijk helemaal gelijk. Het kan ook anders: Of met u-sub: u = -x ; du = -dx dus int e^-x dx = -e^u du = -e^u + C = -e^(-x) + C Toegevoegd na 31 seconden: Het komt op hetzelfde neer, maar is net een andere manier van kijken/gebruiken van differentialen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100