f(x)=cos^2(x)-cos(x) = cos(x^2)-cos(x) = cos(x^2-x) Klopt dit?

Ik kan hem wel op een andere manier oplossen, maar wil weten of dit ook klopt...

Toegevoegd na 17 minuten:
Bedankt! De oorspronkelijke vraag is dat ik de top moet uitrekenen, dus eerst nog differentieren. Maar dat snap ik wel. Want dan laat ik cos^2(x)-cos(x) gewoon staan en differentieer ik dat:
f(x)=(u)^2-cos(x)
u=cos(x)
u'=sin(x)
f'(x)=2cos(x) * sin(x) + sin(x)

Toch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100