Waar heb jij nou echt schijt aan?

Misschien kun je me een klassiek voorbeeld geven uit jou geschiedenis waar je ooit schijt aan had. Of uit het hedendaagse. En waarom? En wat bereik(te) je daar mee? Welk risico loop/liep je? Wat zijn/waren je alternatieven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb op een gegeven moment schijt gekregen aan het wereld je waarin ik me begeef. (vastgoed, veel quote 500 lui) In het begin was ik nog al eens onder de indruk of geintimideerd. Maar als je dat bent kom je nooit verder, het blijven mensen. Denk dat je ook verblind wordt als je je teveel laat gaan in die gevoelens.

Wat een ander van me denkt... Toegevoegd op 07-05-2009 00:00:25 omdat iedereen anders denkt, dus daar kan ik geen rekening mee houden...

ik heb schijt aan wat een ander van mij vind (behalve als die persoon belangrijk voor mij is) ik heb schijt aan hoe ik de deur uitloop voel ik me slecht kleed ik mij slecht, je gevoel reflecteer je op je haar kleding en ik doe dat heel makkelijk. ik heb er schijt aan dat mensen het sneu vinden dat ik mij bijna overal naar mijn hond vernoem, het is nou eenmaal een leuke naam Bailey. ik heb schijt aan het huishouden als ik mij niet goed voel. ik heb schijt aan de kleinerende toon die mensen soms in geschrift uitdragen. x

Nu ik er over nadenk, eigenlijk aan alles en iedereen.

Ik heb schijt aan het anti-rook beleid ga ook gezellig naar een kroegje waar wel gewoon nog gerookt mag worden.....

Hoe anderen over mij denken en praten... It's my life and my way... En het maakt me niet uit hoe ze over me praten. Als ze maar over me praten!

Mijn schoenen.

aan het woord moeten

Weet je waarom ik zo bruin zie? Ik heb overal schijt aan! Ik trek mij in het algemeen niks van anderen aan. Dit klinkt natuurlijk heel ernstig, maar zo is het niet. Ik houd mij over het algemeen aan alle regels, waarden en normen. Niet omdat dat moet, maar omdat ik het ermee eens ben dat je rekening houdt met anderen en je netjes gedraagd en dus niemand tot last bent. Verder heb ik dus overal schijt aan. Als ik iets anders doe dan anderen, dan heb ik daar over nagedacht en doe ik dat dus bewust. Wat een ander daarvan vindt interesseert me niet.

Ik heb schijt aan de mensen die slecht over mij denken. Slecht ben in je iemand zijn ogen als je iets doet wat volgens hem of haar fout is. Als ik iets doe dan doe ik dat omdat ik dat wil. Bovendien ; waar een wil is, is een weg.

Er zijn echt te weinig dingen waar ik schijt aan heb. Ik moet er zelfs even over nadenken. Ik kan er zo niet opkomen...

nutteloze onderzoeken. Toegevoegd op 07-05-2009 12:05:41 Waarom? omdat het geen nut heeft. Wat ik er mee bereikt hebt? stukje hersencapaciteit verpest. Welk risico liep ik? Error: "geen hersencapaciteit meer beschikbaar." Alternatief? Geen nieuws meer lezen. (staat 9 van de 10 keer alleen maar negatief nieuws in)

Mijn vaders opmerkingen dat België ver genoeg is om op vakantie te gaan als ik weer eens plannen heb voor heel ver weg. De eerste keer (toen ging ik naar Alaska), toen was zijn vraag: "Kun je niet verder weg". Dat lukte een jaar later met Nieuw-Zeeland. Zijn nieuwe opmkering is dus standaard: Ben je al eens in Belgie geweest. Eigenlijk wel lief van hem, hij blijft bezorgt om zijn kinders en zegt altijd: als er in Belgie wat gebeurt, dan kan ik snel bij je zijn, als je aan de andere kant van de wereld zit niet...

Wanneer anderen zeggen dat ze het beter denken te weten en wat ik moet gaan doen. Vooral als het iemand is die me niet eens kent.

Wie pest en aan huiswerk

Schijt aan iets? Niet echt, maar ik merk wel dat de druk op school bij mij best wel hoog is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100