M'n zuster kan één van haar schoondochters geen zoen geven, Wat is hier tegen te doen?

Tussen deze twee vrouwen is een elektrische lading waar ze geen verklaring voor hebben..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn statische ontladers op de markt. Bij de halfords kun je een sleutelhanger kopen die je tegen je auto aanhoudt. Is de auto geladen gaat het lampje van de sleutelhanger knipperen, wanneer het lampje stopt met knipperen is de auto ontladen en kun je 'm aanraken zonder schokje. Deze sleutelhanger kun je ook bij personen gebruiken. Ikkon er geen foto van vinden, wel van deze sleutelhanger. Iets anders model, ongeveer dezelfde werking: http://www.gadgetsandthings.nl/detail/18988-GT026-Statische-ontlader Geef haar die cadeau, laat haar eerst even ontladen en dan zoenen.

Aha. Die is makkelijk. Het zit hem in de zolen van schoenen.

Scheren wil soms wel eens helpen...

Droog haar kan een reden zijn. Sinds ik conditioner gebruik, kan ik m'n gezinsleden weer zonder letterlijke vonken kussen!!!!!!!!!!

Elkaar eerst maar eens op het zelfde elektrische niveau brengen door elkaar een niet al te droge hand te geven. Of liever nog met de nokkels tegen elkaar want dan voel je het schokje nauwlijks. En dan kan ze er lekker op los knuffelen zonder schokkende ervaring...

Eerst even ontladen, dat kan je doen door met beide handen even op de centrale verwarming ( radiator ) te houden. Natuurlijk moeten zij dat wel beiden doen, en daarna lekker zoenen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100