Hoe is het mogelijk dat een lichaam dat gecremeerd wordt even overeind komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een tijdje geleden werd er een vraag gesteld over wat er gebeurt tijdens een crematie. Een persoon die stelde bij een crematorium gewerkt te hebben, liet weten dat dit een absolute fabel is. Een lichaam dat gecremeerd wordt, beweegt dus niet.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/gebeurt-tij...

Dat is een fabeltje of zo als Loenie zegt een bakerpraatje.

natuurlijk niet. ten eerste hoe moet je je lichaam sturen als je dood bent? en op vuur kan je niet zweven daar zak je ook doorheen.

Als het al zou gebeuren, dan is dat doordat er bepaalde spiergroepen worden geprikkeld door het vuur... het zou dan een vorm van stuiptrekkingen zijn... de overledene is echt dood en merkt er niets van... Zo kunnen mensen ook zuchten als ze al dood zijn... dat lijkt ook heel eng...maar ze merken er niets van... Toegevoegd na 4 minuten: Als je een velletje paier verbrandt, beweegt dat ook... het krult op... dat zou bij mensen ook min of meer kunnen gebeuren... Toegevoegd na 4 minuten: Als je een velletje paier verbrandt, beweegt dat ook... het krult op... dat zou bij mensen ook min of meer kunnen gebeuren... Toegevoegd na 4 minuten: papier bedoelde ik natuurlijk... Toegevoegd na 4 minuten: papier bedoelde ik natuurlijk...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100