Was de eerste mens blank of bruin?

Weet jij het antwoord?

/2500

De mens is in Afrika geëvolueerd. Ik denk dat ze zo donker als de nacht waren...

Zo blank als een lelie.

volgens het Bijbelverhaal arabisch ofwel orientaal getint de tuin van eden was nl gesitueert in het huidige irak. volgens de darwinisten is het niet na te trekken omdat dat linkje nog steeds kwijt is... we kijken even onder de bank.

Bruin, gelijke voorouder met de apen. Het donkere pigment was nodig vanwege de leefomgeving (het paradijs, geologisch op Saudi-Arabië)

Blank.

Als de eerste mensen blank waren,werden ze in het eerste jaar wel bruin.

Bruin, want ik heb nog nooit geen witte apen gezien en dat zijn toch onze oom's en tante's.

Dat is niet met zekerheid te zeggen want de een zegt dat we van de apen afstammen en de ander zegt dat we uit de zee komen...het is maar waar je in geloofd..

De overgang van niet-mens naar mens is een traploze... Dus kan je eigenlijk niet veel over de eerste mens zeggen. Maar omdat de meeste zoogdieren van ons of wat kleiner formaat een wat donkere huid hebben als je ze scheert, schiet ik op een wat donkere huid.

Als je onbeschermd in je blootje loopt - toen we nog dicht bij de dieren stonden, was er nog geen sprake van kleding - dan moet je haast wel donker getint zijn, gok ik.

volgens mij geel

Hangt er van af aan wie je het vraagt, getuige ook de antwoorden. Kwam een (blank) jongetje bij zijn moeder en vroeg: Mama, is een zebra wit met zwarte strepen, of is hij zwart met witte strepen. Moeder dacht na maar wist het antwoord niet. Ze zei: ga maar naar de wijze uil in het bos en vraagt hem. Jongetje gaat naar meneer de uil en vraagt hem: meneer de uil is een zebra wit met zwarte strepen, of is hij zwart met witte strepen. Meneer de uil dacht heeeeel lang na en antwoorde: hij is wit met zwarte strepen. Maar waarom dan vroeg het jongetje. Wel zei meneer de uil, als hij zwart was met witte strepen dan had je me gevraagd: is hij wwwit met zwwwarte strepen of is hij zwwwart met wwwitte strepen. (spreek uit op zijn Surinaams). En meneer de uil sloot zijn ogen.

half om half denk ik

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100